Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Euro 2024: Απογείωσε το θέαμα με την κατάλληλη τηλεόραση

Euro 2024: Απογείωσε το θέαμα με την κατάλληλη τηλεόραση

Μπες στον ποδοσφαιρικό παλμό του Euro 2024 και απόλαυσε κάθε ματς με την καλύτερη τηλεόραση.

To Euro 2024 έχει ξεκινήσει ήδη από τις 14 Ιουνίου και τα ματς καλά κρατούν! Εάν ακόμα δεν έχεις εξοπλιστεί με την κατάλληλη τηλεόραση, μην ανησυχείς γιατί προλαβαίνεις να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου και να απολαύσεις τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή, συγκεντρώσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ενώ ψάξαμε και βρήκαμε τρία μοντέλα που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Θα τα βρεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε τηλεοράσεις ενώ θα παραλάβεις αυτήν που θα επιλέξεις, στην πόρτα σου στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας για να μην χάσεις αγώνα!

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η τηλεόρασή σου

Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις έρχονται εξοπλισμένες με την ειδική λειτουργία «Sports Mode» ή «Football Mode» (ή κάτι παρόμοιο), που έχει σχεδιαστεί ακριβώς για περιστάσεις σαν το Euro. Μόλις το ενεργοποιήσεις, θα διαπιστώσεις ότι η εικόνα γίνεται πιο ομαλή, χωρίς θάμπωμα παρά τις συχνές εναλλαγές. Τα χρώματα θα γίνουν πιο έντονα και φωτεινά για να απολαμβάνεις κάθε ματς σαν να είσαι μέσα στο γήπεδο.

Εξίσου σημαντική για αυτήν την περίοδο είναι και η λειτουργία Split Screen ή Picture-in-Picture, καθώς ορισμένες μέρες η διεξαγωγή των αγώνων είναι ταυτόχρονη. Τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία για να χωρίσεις την οθόνη σε δύο ίσα μέρη και να παρακολουθείς και τους δύο αγώνες ταυτόχρονα.

Τηλεόραση Samsung Smart 43″ 4K

Βίωσε την εμπειρία της καθαρής εικόνας και της υψηλής απόδοσης με την λειτουργία Motion Xcelerator της τηλεόρασης Samsung Smart 43″ 4K, καθώς ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα με την πηγή περιεχομένου. Ταυτόχρονα χαρίζει τρισδιάστατο ήχο surround σε συνδυασμό με τον εικονικό ήχο ανοδικής κατεύθυνσης για να βυθιστείς πλήρως σε μια νέα εμπειρία ήχου.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την ψυχαγωγία, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα. Προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων.

Τηλεόραση TCL 50P635 50″ 4K

Η Τηλεόραση TCL 50P635 50″ 4K προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα 4K HDR, δυναμική βελτίωση χρώματος και υποστηρίζει Game Master, HDMI 2.1, ALLM, HDR 10 και Dolby Audio. Με το Google TV και τον ενσωματωμένο Βοηθό Google, απολαμβάνεις εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο.

Ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο προσφέρει μια μοντέρνα και καθαρή εμπειρία θέασης. Είναι ιδανική για ταινίες, σειρές, βιντεοπαιχνίδια και αθλητικά γεγονότα, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία στο σπίτι.

Τηλεόραση Smart Samsung 55″ 4K

Η Samsung Smart TV 4K UHD OLED είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πληθώρα λειτουργιών. Η τεχνολογία OLED δίνει ζωή στην εικόνα με εξαιρετικό ρεαλισμό, ενώ η ανάλυση 4K UHD προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Η υποστήριξη HDR (High Dynamic Range) ενισχύει την αναπαραγωγή των χρωμάτων και των αντιθέσεων, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες με ευρύτερο φάσμα χρωμάτων. Τα 144hz σε 4Κ ανάλυση της τεχνολογίας Xcelerator Turbo Pro, προσφέρουν απολαυστικό παιχνίδι με ομαλό gameplay, χωρίς καθυστερήσεις και θαμπή εικόνα.

Sports in

Καταγγελίες για παρενόχληση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου από τη Στεφανίδη και την Παπαδοπούλου

Θύματα φραστικής παρενόχλησης έγιναν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Χριστίνα Παπαδοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στο Βόλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024