Μία επιτυχημένη ανακαίνιση μπορεί να «απογειώσει» την αξία ενός ακινήτου, να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ευημερία αλλά και μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους του, ειδικότερα όταν ο χρόνος έχει αφήσει τα «σημάδια» του στον χώρο. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μία ανακαίνιση, είτε μερική, είτε ολική, πρόκειται για μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, υπομονή και ένα ικανοποιητικό budget το οποίο θα εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ναι, ο προϋπολογισμός αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την πραγματοποίηση μίας επιτυχημένης, άρτιας ανακαίνισης, διότι καθορίζει τις δυνατότητες στην επιλογή των υλικών, των τεχνικών αλλά και των σχεδίων που θα ακολουθηθούν. Έχοντας υπολογίσει εξαρχής το budget που θα διαθέσουμε, όχι μόνο προβλέπουμε για τις απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν, αλλά έχουμε και μία καλύτερη εικόνα του χρονοδιαγράμματος, του χρονικού πλαισίου μέσα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

Το ερώτημα είναι, ωστόσο, πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον χώρο μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει το «Καρότσι του Σπιτιού» της LEROY MERLIN, το οποίο χωράει όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας για την ιδανική ανακαίνιση και βοηθά ώστε κάθε Project ανακαίνισης να «ρολάρει» εύκολα και οικονομικά.

Το «Καρότσι του Σπιτιού» της LEROY MERLIN γεμίζει με αχτύπητες προσφορές και ευκαιρίες κάθε μήνα, αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη του LEROY MERLIN Club και λανσάρει το πρόγραμμα «Super Τιμή».

Κάνοντας την ιδανική ανακαίνιση προσιτή σε όλους με SUPER ΤΙΜΕΣ

Μέσα από το πρόγραμμα SUPER TIMH, μία δράση που έρχεται να ενισχύσει την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή σε μια περίοδο που το κόστος ζωής αυξάνεται, η LEROY MERLIN εξασφαλίζει SUPER τιμές σε απαραίτητα ποιοτικά προϊόντα ανακαίνισης και ανανέωσης του σπιτιού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Τα προϊόντα αυτά που έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής και που φέρουν την ειδική σήμανση «SUPER ΤΙΜΗ» παρουσιάζονται στο site και στα καταστήματα LEROY MERLIN, σε επαρκές απόθεμα και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής, όχι μόνο για ένα διάστημα προσφοράς αλλά κάθε μέρα!

Δεν έχει σημασία αν σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μία μεγάλη ανακαίνιση με αποξήλωση δαπέδων, γκρέμισμα τοίχων, αντικατάσταση παλιών ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων ή αν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία συγκεκριμένη αλλαγή σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μας. Διότι, όποιο project κι αν σκοπεύουμε να κάνουμε η LEROY MERLIN φροντίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα μας με προσιτές λύσεις για κάθε σπίτι και για κάθε προϋπολογισμό.

Βέβαια, οι παροχές που μας προσφέρει η LEROY MERLIN δεν περιορίζονται εδώ, αφού μας παρέχει μία σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών τοποθέτησης, συναρμολόγησης και παράδοσης, ώστε να απολαμβάνουμε τα προϊόντα έτοιμα και τοποθετημένα στον χώρο μας, με τη δική της εγγύηση.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως σε ένα τόσο μεγάλο project, όπως η ανακαίνιση του σπιτιού ή του χώρου μας, η αποπληρωμή των εξόδων είναι ένα… βάσανο, το οποίο μπορεί να μας αναγκάσει να αναβάλουμε τα σχέδιά μας. Ευτυχώς, όμως, η LEROY MERLIN μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις αγορές μας με τέσσερις ευέλικτους τρόπους, πέρα από την πληρωμή με μετρητά, δηλαδή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με τρεις άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna για online αγορές, με πιστωτική κάρτα και έως 60 δόσεις, καθώς και με το πρόγραμμα άμεσης χρηματοδότησης «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ με τον ΜΗΝΑ» για αγορές από το κατάστημα με έως 60 δόσεις χωρίς μετρητά και χωρίς πιστωτική.