Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νύχια: Οι 5 αποχρώσεις των Γαλλίδων για ένα κομψό mani

Νύχια: Οι 5 αποχρώσεις των Γαλλίδων για ένα κομψό mani

Εμπνευστείτε από τα french girls για τα νύχια του καλοκαιριού, επιλέγοντας την αγαπημένη σας chic απόχρωση.

Οι Γαλλίδες θα αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για όλες μας. Η φινέτσα και η κομψή αισθητική αποτελούν συνώνυμο των french girls, με αποτέλεσμα τα χτενίσματα, τα μακιγιάζ αλλά και τα μανικιούρ τους να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με όσα σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε. Πράγματι, φέτος τα nail trends επηρεάζονται σημαντικά από τις Γαλλίδες και είναι πιο chic και μίνιμαλ. Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 αποχρώσεις που επιλέγουν ξανά και ξανά για τα καλοκαιρινά τους νύχια, για να διαλέξετε και να αποκτήστε κι εσείς λίγη από τη parisian αύρα τους.

Οι πιο chic αποχρώσεις για τα νύχια σας αυτό το καλοκαίρι

Κόκκινο

Εάν κάνετε μια περιήγηση στο Instagram θα δείτε πολλά κορίτσια από τη Γαλλία να επιλέγουν το φλογερό κόκκινο για τα μανικιούρ τους. Είναι σέξι και ταυτόχρονα κομψό, ενώ η διαχρονικότητά του είναι το μεγαλύτερο ατού του. Προτιμήστε το σε κοντά νύχια και συνδυάστε το με το κόκκινο κραγιόν σας για ένα matchy-matchy αποτέλεσμα.

Γαλλικό

Γαλλικό μανικιούρ και Γαλλίδες εννοείται πως πάνε μαζί, άρα αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη αυτό το mani -πράγμα αδύνατο!-, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να το υιοθετήσετε. Κόψτε τα νύχια σας στο μήκος που θέλετε, δώστε το επιθυμητό σχήμα και σχεδιάστε την κλασική λευκή γραμμή του french mani.

Λευκό

Το λευκό χρώμα θα είναι πάντα must ανεξαρτήτως εποχής, όμως το καλοκαίρι οι Γαλλίδες το αγαπάνε περισσότερο γιατί τονίζει το μαύρισμά τους. Επίσης, πρόκειται για ένα επίσης διαχρονικό χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τους επόμενους μήνες. Συμπληρώνει υπέροχα κάθε σύνολο, οπότε δεν έχετε καμία απολύτως δικαιολογία να μην το βάλετε στη λίστα σας.

Σοκολατί

Αναμφίβολα, δεν αποτελεί το πρώτο χρώμα που έρχεται στο μυαλό σας όταν ακούτε καλοκαιρινό μανικιούρ, αλλά τα french girls έχουν δώσει στο καφέ σοκολατί την αξία που του αναλογεί. Το προτιμούν είτε μονόχρωμο σε όλα τα νύχια τους είτε στο γαλλικό αντί της λευκής γραμμής δημιουργώντας έτσι ένα άκρως κομψό και σαγηνευτικό nail look.

Φυσικά νύχια

Σύμφωνα με τις Γαλλίδες, αυτό το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσετε τη φυσική σας πλευρά. Κάντε την αρχή από το μανικιούρ σας -και το πεντικιούρ- αφήνοντας τα νύχια σας σχεδόν άβαφα, αλλά οπωσδήποτε περιποιημένα και λαμπερά. Για αυτό το natural look, θα χρειαστείτε μια καλή περιποίηση με scrub, κρέμα χεριών κι έλαιο για τα πετσάκια, ενώ για το χρώμα προτιμήστε αποχρώσεις που μιμούνται το φυσικό χρώμα των νυχιών ή ακόμη κι ένα διάφανο βερνίκι.

Πηγή: Vita

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεταγραφικό μπαμ με τον Ντε Λιχτ

Βάζει βόμβα ο Ρομάνο: Πρώτη μεταγραφή στην εποχή Ράντκλιφ-Γιουνάιτεντ ο Ματέις Ντε Λιχτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024