Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Συλλέγουν υπογραφές για τη στήριξη της υποψηφιότητας Γερουλάνου

ΠΑΣΟΚ: Συλλέγουν υπογραφές για τη στήριξη της υποψηφιότητας Γερουλάνου

Η ομάδα καμπάνιας του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ξεκινά τη συλλογή υπογραφών «ανταποκρινόμενη στο κύμα μηνυμάτων στήριξης της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου»

Πλατφόρμα συλλογής υπογραφών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου, για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ξεκίνησε η ομάδα της καμπάνιας του βουλευτή Α’ Αθηνών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ανταποκρινόμενη στο κύμα μηνυμάτων στήριξης της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου, για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ομάδα της καμπάνιας του ενεργοποίησε από σήμερα, πλατφόρμα συλλογής υπογραφών».

«Σχέδιο, για την κοινωνία. Κόμμα που ακούει την κοινωνία. Ενότητα με προοπτική»

Ο Παύλος Γερουλάνος με ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως «τα μηνύματα μάς ήρθαν από όλη την Ελλάδα και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη στήριξη. Ανοίγουμε μία πλατφόρμα και μπορεί όποιος θέλει να υποστηρίξει την υποψηφιότητα να βάλει την υπογραφή του για να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ και να αναγεννήσουμε την Ελλάδα». Πατήστε εδώ για να δείτε την πλατφόρμα.

Δείτε το βίντεο του Παύλου Γερουλάνου:

Γερουλάνος: Πρέπει να κάνουμε πράξη το «η εξουσία στον λαό»

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, παρουσιάζοντας το τρίπτυχο και το σχέδιό του.

Επισήμανε πως «αν κάποτε είπαμε «ο λαός στην εξουσία», τώρα πρέπει να κάνουμε πράξη το «η εξουσία στον λαό». Αυτή είναι η βασική αρχή της πολιτικής μου πρότασης, της Αναγέννησης».

Ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε πως ζητεί να ηγηθεί «της ευθύνης να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο που θα γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό, γιατί θα απαντάει πειστικά, στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού. Να ηγηθώ της ευθύνης να απογειώσουμε, λειτουργικά, το κόμμα ώστε να φτάσουμε το σχέδιό μας σε κάθε ελληνική οικογένεια. Και να την πείσουμε. Και ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης της ενότητας».

Υπογράμμισε πως αυτή η ενότητα «θα ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ σίγουρο για τον εαυτό του, έτοιμο, για μια ακόμα φορά, να ανοίξει, με ειλικρίνεια, την αγκαλιά του σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, από την Αριστερά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς, για να διεκδικήσουμε μαζί και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας».

Όπως ανέφερε, «σχέδιο, για την κοινωνία. Κόμμα που ακούει την κοινωνία. Ενότητα με προοπτική. Το τρίπτυχο της ευθύνης στο οποίο δεσμεύομαι. Το τρίπτυχο που εγγυάται την επιτυχία όλων μας».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει»

Συνέντευξη στην Ισπανία έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό αλλά και τους στόχους των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024