Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο υποκλοπών: Όλα τα πρόσωπα του Γιάννη Λαβράνου

Σκάνδαλο υποκλοπών: Όλα τα πρόσωπα του Γιάννη Λαβράνου

Για ποιους λόγους είναι σημαντική η κατάθεση του Γιάννη Λαβράνου στον αντιεισαγγελέα του Αρειου Πάγου που τον έχει καλέσει να καταθέσει ως ύποπτο.

Ήταν το 2013 όταν εμφανίζεται στο τότε υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η αμερικανική εταιρεία «φάντασμα» Lamas Pinto Consultants Corporation προκειμένου να κάνει μια «δωρεά» 25 εκατ. ευρώ που αφορούσε στο εφεδρικό σύστημα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το λεγόμενο Tetra.

Η προϋπόθεση για τη δωρεά ήταν η προμήθεια, η συντήρηση και η τεχνική υποστήριξη του συστήματος να γίνει από την βρετανική Sepura Plc, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσώπευε η εταιρεία Ιονική Τεχνολογική του νέου τότε επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνου.

Η αποδοχή

Ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας αντιλαμβάνεται πως η δωρεά ήταν κερκόπορτα για να προμηθευθεί χωρίς διαγωνισμό το σύστημα της Sepura η ΕΛ.ΑΣ και ξαποστέλνει τον Λαβράνο και τους επιτελείς που εισηγήθηκαν τη δωρεά. Ωστόσο, ο Νίκος Δένδιας ανασχηματίζεται το 2014 και ο διάδοχός του Βασίλης Κικίλιας δεν αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο το θέμα.

Αποδέχεται τη δωρεά της ανύπαρκτης Lamas Pinto με τη σχετική απόφαση να την υπογράφει ο τότε Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Αβραάμ Γούναρης. Τα 25 εκατ. ευρώ δεν δόθηκαν ποτέ στο Δημόσιο, αλλά η Sepura Plc και Ιονική Τεχνολογική εξασφάλισαν το πολυπόθητο συμβόλαιο. Αυτό κατέστη εφικτό λόγω των ειδικών σχέσεων που είχε αναπτύξει ο Λαβράνος με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και όλα τα παρακλάδια του υπουργείου της Κατεχάκη.

Αλλαγή

Η αλλαγή της κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2015 δεν τον πτοεί. Ο Νίκος Τόσκας, υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται τη δωρεά και το 2018 υπογράφεται η σύμβαση με την Krikel , διάδοχο εταιρεία της Ιονικής Τεχνολογικής. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης που υπέγραψε το 2018 εκτεινόταν από 1/7/2018 μέχρι 31/12/2023. Το τίμημα για την υποστήριξη της λειτουργίας του συστήματος ήταν 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν 24% ΦΠΑ: σύνολο 10,8 εκατ. ευρώ με το ΦΠΑ.

Στη σύμβαση του 2018 με την Krikel ο Γιάννης Λαβράνος δεν εμφανίζεται. Αυτή υπογράφεται από έναν «μπροστινό» Πολωνό εν ονόματι Πελτσάρ Στάνισλαβ Σίμον. Παρόλα αυτά πολιτικοί υπεύθυνοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκείνης της εποχής θυμούνται τον Γιάννη Λαβράνο να πρωταγωνιστεί στις διαπραγματεύσεις για τη σύμβαση. Τον είχε συστήσει στην ηγεσία του υπουργείου ο τότε αρχηγός της αστυνομίας Κώστας Τσουβάλας. Η αποχώρηση του Νίκου Τόσκα και η έλευση της Όλγας Γεροβασίλη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χαλάει προσωρινά τα σχέδια του Λαβράνου καθώς η νέα υπουργός δεν υπογραφεί τις πληρωμές της συμβάσης.

Το παρασκήνιο της δωρεάς

Γιατί ο Λαβράνος δημιούργησε την Krikel ως διάδοχο της Ιονικής Τεχνολογικής; Διότι στις 30 Ιανουαρίου 2016 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε αποκαλύψει στο Βήμα το παρασκήνιο με τη δωρεά της Lamas Pinto. Αλλά ο Λαβράνος δεν αρκέστηκε σε αυτό. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει καταθέσει σε ΑΑΔΕ και Οικονομική Εισαγγελία ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης από τον περασμένο Οκτώβριο, με ένα πλαστογραφημένο καταστατικό που καταχωρίστηκε μεταχρονολογημένα τον Νοέμβριο του 2020 στο ΓΕΜΗ και το οποίο πέρασε ως εγγραφή στο βιβλίο της συμβολαιογράφου Φωτεινής Φλώρα – Ψαρρή, (η οποία έχει διαγραφεί από τον συμβολαιογραφικό σύλλογο καθώς έχει καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα), η Ιονική Τεχνολογική εμφάνισε αίφνης από τις 10/03/2014 έως τις 31/12/2014 ως διαχειριστή τον Λεωνίδα Αβραμίδη τους Γεωργίου και της Σοφίας, άτομο με πλαστά στοιχεία που δεν εμφανίζεται καν στο Taxis. Αυτό έγινε διότι ο Λαβράνος ήθελε να αποκρύψει το ότι ήταν εκπρόσωπος της Ιονική Τεχνολογική όταν συνομολογήθηκε η παράνομη δωρεά της Lamas Pinto.

Ακλόνητος

Αυτά όλα γίνονται ενώ η Νέα Δημοκρατία έχει επανέλθει στην εξουσία. Ο επιχειρηματίας παραμένει όχι μόνο ακλόνητος, αλλά πλέον εμφανίζεται και περισσότερο ισχυρός. Ενδεχομένως να βοηθούν προς τούτο και οι κουμπαριές που κάνει, αλλά και οι στενές σχέσεις που διατηρεί με στελέχη της νέας κυβέρνησης. Γνωρίζουμε ότι έως σήμερα έχει κουμπαριάσει με τον ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, όπως επίσης και με τον πρώην υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη. Παράλληλα φέρεται να διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και νυν Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Λαβράνος και Πλεύρης σε συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

Θα αναρωτηθεί εύλογα κανείς αν αυτό είναι κακό και επιλήψιμο. Ηθικά σίγουρα αναγείρεται ένα ερώτημα, όταν ένας επιχειρηματίας που συνδιαλέγεται με το δημόσιο έχει τέτοιου είδους «συγγενικές» σχέσεις με στελέχη της κυβέρνησης. Αλλά ας μην μείνουμε εκεί.

Το έργο με τις ταυτότητες

Το 2019 και το 2020 ο Λαβράνος προσπαθεί σε συνεργασία με το στενό του συνεργάτη Φέλιξ Μπίτζιο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε το έργο των νέων ταυτοτήτων ύψους 515 εκατ. ευρώ που είχε επαναπροκηρύξει η Νέα Δημοκρατία να καταλήξει στην IDEMIA, της αμερικανικών συμφερόντων τεχνολογικής εταιρείας με έδρα τη Γαλλία που συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ομίλους διεθνώς στον κλάδο της ψηφιακής ταυτοποίησης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αντιλαμβάνεται το χειρισμό και τους χαλάει τα σχέδια. Δεν καταφέρνει να κάνει το ίδιο με τις επεκτάσεις του συστήματος Tetra, οι οποίες δίνονται με νέες συμβάσεις στην Krikel. Αυτή τη φορά με παρέμβαση του Μαξίμου. Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που έρχεται στο φως το σκάνδαλο των υποκλοπών το καλοκαίρι του 2022 και αναδεικνύεται ο ρόλος της εταιρείας Krikel του Γιάννη Λαβράνου.

Τα δημοσιεύματα για τις παρακολουθήσεις, αρχικά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και εν συνεχεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη πέφτουν βροχή. Ο Κουκάκης δεν είναι τυχαίο θύμα των υποκλοπών. Ερευνούσε τα πεπραγμένα των Λαβράνου και Μπίτζιου ήδη από το 2017, καθώς είχαν απασχολήσει ΣΔΟΕ, Εφορία, Τράπεζα της Ελλάδος και Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος για οικονομικά εγκλήματα. Παραδόξως πάντα ξέφευγαν των διώξεων.

Μετά τον Αύγουστο του 2022 στην καθημερινότητά μας μπαίνουν οι όροι Predator (το λογισμικό παρακολούθησης), Intellexa (η εταιρεία η οποία το εμπορευόταν και στην οποία μέτοχος ήταν ο επιχειρηματίας Φέλιξ Μπίτζιος – στενός συνεργάτης του Γιάννη Λαβράνου), η ΕΥΠ κι εν συνεχεία αρχίζουν να βγαίνουν σταδιακά στο φως τα ονόματα όλων εκείνων που βρίσκονταν σε καθεστώς παρακολούθησης, είτε από το Predator είτε από την ΕΥΠ, είτε και απ’ τους δύο!

Υπουργοί χάνουν τον ύπνο τους αλλά καταπίνουν τις αποκαλύψεις, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων σιωπά, δημοσιογράφοι, κυβερνητικά στελέχη, οικονομικοί παράγοντες, πρόσωπα του Δημοσίου σε καίριες θέσεις, λειτουργοί της Δικαιοσύνης, κανείς δεν φαίνεται να έχει ξεφύγει από το Μεγάλο Μάτι της παρακολούθησης. Η Ελλάδα βίωνε τη δική της εκδοχή της κινηματογραφικής ταινίας, «Οι Ζωές των Άλλων».

Οι αποκαλύψεις φέρνουν στο προσκήνιο και άλλες έκνομες δραστηριότητες του Λαβράνου. Αποκαλύπτεται πως ήδη από το 2011 εμφανιζόταν να μιλάει εκ μέρους πολιτικών και να αποσπά χρηματικά ποσά από μεγάλους επιχειρηματίες, τάζοντας διατάξεις και τροπολογίες που δεν ψηφίζονταν ποτέ. Δικηγόροι που μεσολάβησαν ώστε να ανακτηθούν τα χρήματα αυτά έχουν δώσει σαφείς περιγραφές των εμπλεκομένων.

Εικονικά τιμολόγια

Αλλά τα πολλά λεφτά του Λαβράνου βγήκαν μέσα από την έκδοση εικονικών τιμολογίων την περίοδο 2013 -2015. Η εταιρεία Ελέκτρουμ Τεκνόλοτζις συμφερόντων του Λαβράνου το διάστημα αυτό εξέδωσε εικονικά τιμολόγια αξίας δεκάδων εκατομυρίων ευρώ τα περισσότερα προς την Τράπεζα Πειραιώς. Το έκανε αυτό, δημιουργώντας με πλαστή ταυτότητα έναν ανύπαρκτο Ιταλό διαχειριστή.

Ένα από τα εικονικά τιμολόγια της Ιονίας προς την Κrikel

Αν και ΣΔΟΕ, ΥΕΔΔΕ Αττικής και οι εφορία Νέας Ιωνίας αντιλήφθηκαν την απάτη και έκαναν πλήθος πορισμάτων μεταξύ 2017 και 2021, λόγω «άνωθεν εντολών» αυτά δεν προχωρούσαν και τόσο ο Λαβράνος, όσο και οι συνεργοί του στο πιστωτικό ίδρυμα έμεναν στο απυρόβλητο. Αυτό μέχρι και προ μηνών όταν και στη βάση στοιχείων που εισέφερε ξανά ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης έγινε νέα έρευνα από την ΑΑΔΕ και η υπόθεση βγήκε από το αρχείο της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, ο Γιάννης Λαβράνος συνεργαζόμενος με συγκεκριμένους λογιστές και με ένα συγκεκριμένο επιχειρηματία με εκτενή δραστηριότητα στην έκδοση εικονικών τιμολογίων, τον Αναστάσιο Καρλή (ο οποίος είναι και αυτός κουμπάρος του), εξέδιδε και λάμβανε εικονικά τιμολόγια μέσω εταιρειών στις οποίες είτε είχε διευθυντικό ρόλο, είτε εκπροσωπούνταν από το στενό του συνεργάτη Νίκο Λιόλιο. Η προαναφερόμενη Ελέκτρουμ Τεκνόλοτζις, η Ιονική Τεχνολογική, η Fullspan Communications LTD και φυσικά η Krikel είναι ορισμένες απ’ αυτές.

Η σχέση Καρλή – Λαβράνου αναδείχθηκε ιδιαίτερα από τις αποκαλύψεις πως η χωματουργική εταιρεία  Ιονία Τεχνική Χωματουργική, στην οποία ο Καρλής ήταν διαχειριστής, είχε μεταξύ 2018 και 2021 εκδώσει εικονικά τιμολόγια προς την εταιρεία Krikel αθροιστικής αξίας 5,4 εκατ. ευρώ περίπου. Σε τί υπηρεσίες αφορούσαν στα τιμολόγια της Ιονίας Τεχνικής προς την Krikel;

Οι αγορές των 5,4 εκατ. ευρώ

Σε αγορά εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας όπου από τις περιγραφές πιθανολογείται σοβαρά ότι αποτέλεσαν τον κορμό λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης Predator. Πώς αλλιώς εξηγείται μια χωματουργική, τεχνική εταιρεία με μηδαμινό τζίρο να εκδίδει ξαφνικά τιμολόγια εκατομμυρίων για αγορές servers για συγκλίνοντα δίκτυα, racks, brigde boards, duplexers, cpu boards; Κυρίως, πώς γίνεται η εταιρεία Krikel, της οποίας ο μεγαλύτερος πελάτης είναι το ελληνικό δημόσιο να είναι αποδέκτης τέτοιων τιμολογίων;

Άλλο εικονικό τιμολόγιο της Ιονίας προς την Krikel για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού

Για ακόμη μια φορά, αν και είχε γίνει έλεγχος από τη ΔΟΥ Ν. Ιωνίας στις εμπλεκόμενες εταιρείες από αυτόν δεν εντοπίσθηκαν τα εικονικά τιμολόγια της Ιονίας Τεχνικής. Αυτό έγινε όταν ο γράφων παρέδωσε στην Οικονομική Εισαγγελία και στην ΑΑΔΕ τα αντίγραφα 324 τέτοιων τιμολογίων μετά από τη σχετική δημοσιογραφική έρευνα.

Στη βάση των καταγγελιών αυτών η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής κατήρτισε εκτενές πόρισμα με το οποίο επιβεβαιώθηκε πλήρως η εικονικότητα των  τιμολογίων της Ιονίας Τεχνικής, ο ρόλος του Αναστάσιου Καρλή, αλλά και πως Καρλής και στελέχη της Krikel επιχείρησαν μετά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις να σβήσουν τα εικονικά τιμολόγια των 5,4 εκατ. ευρώ από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις της Krikel.

Ο Gianni Berti

Προ οκταμήνου αποκαλύφθηκε μια ακόμη άγνωστη πτυχή της σχέσης Λαβράνου και Καρλή. Από το τέλος του 2022 οι Reporters United είχαν αποκαλύψει μια πλαστή ιταλική ταυτότητα που ανήκε δήθεν στον Ιταλό υπήκοο Gianni Berti, αλλά απεικόνιζε τον Γιάννη Λαβράνο. Η Interpol επιβεβαίωσε την πλαστότητα της ταυτότητας.

H πλαστή ταυτότητα του Gianni Berti με τη φωτογραφία του Γιάννη Λαβράνου

Από τον έλεγχο των Αρχών προέκυψε πως ως φορολογικός εκπρόσωπος του Gianni Berti είχε δηλωθεί στη ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού ο Λουκάς Κατσαρός του Γεωργίου, κάτοικος Γλυφάδας. Η έρευνα κατέδειξε πως και η ταυτότητα του Λουκά Κατσαρού ήταν και αυτή πλαστή και πως το πρόσωπο που απεικονιζόταν σε αυτή ήταν ο Αναστάσιος Καρλής του Ιωάννη και της Ροδάνθης, ο άμισθος διαχειριστή της Ιονίας Τεχνικής και κουμπάρος του Λαβράνου. Αυτό που τεκμηριώθηκε είναι πως Λαβράνος και Καρλής είχαν βρει τρόπο να εκδίδουν πλαστές ταυτότητες και ΑΦΜ σε αστυνομικά τμήματα και εφορίες.

Αλλά οι προνομιακές σχέσεις του Γιάννη Λαβράνου με στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είχαν ως αποτέλεσμα ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας να μπορεί να ταξιδέψει με ψεύτικα στοιχεία ακόμη και ως μέλος της αποστολής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τον Ιανουάριο του 2020 στον Ισραήλ, συνοδεύοντας τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος επαναλαμβάνουμε πως είναι και κουμπάρος του. Τη σχετική αποκάλυψη την έχει κάνει Το Βήμα της Κυριακής και δεν έχει διαψευσθεί.

H ομολογία Τρίμπαλη

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα Λαβράνου έγιναν προ εβδομάδων και μάλιστα από συνεργάτη του. Πρόκειται για τον Σταμάτη Τρίμπαλη, ο οποίος από τον Ιούνιο του 2019 είχε αναλάβει διαχειριστής της εταιρείας Krikel στην θέση του Πολωνού Πελτσάρ Στάνισλαβ Σίμον. Ο Σταμάτης Τρίμπαλης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε υποστηρίξει ότι ήταν εκείνος που ίδρυσε τον Μάιο του 2017 την κυπριακή ENEROSS HOLDINGS LIMITED, η οποία είναι η μοναδική εταίρος της Krikel.

Είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τους Λαβράνο και Μπίτζιο και είχε αρνηθεί ότι η Krikel είχε την οποιαδήποτε σχέση με την Intellexa. Τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν της κατάθεσής του τον διέψευσαν οικτρά, καθώς έδειξαν πως ο Λαβράνος ήταν ο πραγματικός δικαιούχος της Krikel και πως είχε επικουρηθεί από τον Μπίτζιο για τη σύστασή της.

Εν μέσω ελέγχων των εισαγγελικών και φορολογικών Αρχών, στις 28 Απριλίου 2024 ο Σταμάτης Τρίμπαλης συνέταξε τη δήλωση παραίτησής του από τη θέση του διαχειριστή της Krikel, με ημερομηνία ισχύος την 30η Απριλίου 2024. Το έγγραφο επιδόθηκε στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και τον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου και έχει ως κύριους παραλήπτες την Krikel που εδρεύει στο Μαρούσι και την ENEROSS HOLDINGS LIMITED που έχει την καταστατική της έδρα στην Κύπρο.

Στο εξώδικο της παραίτησης ο Τρίμπαλης ανέφερε πως η πραγματική έδρα της κυπριακής εταιρείας βρίσκεται στο Μαρούσι, στην ίδια διεύθυνση με την Krikel και από εκεί ασκείται η διοίκησή της! Το έγγραφο που είναι αναρτημένο στο ΓΕΜΗ περικλείει και ένα email που έστειλε ο Σταμάτης Τρίμπαλης την 1η Μαΐου 2024 προς συνεργάτες της Krikel. Σε αυτό αποκαλύπτεται με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι ο Τρίμπαλης όχι μόνο δεν ήταν ο ιδιοκτήτης της Krikel, όπως δήλωσε ψευδώς στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, αλλά ακόμη και ως διαχειριστής της εταιρείας είχε διακοσμητικό ρόλο.

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης προχώρησε στις αρχές Ιουνίου σε επώνυμη καταγγελία προς την Επιτροπή Στρατηγικής για την αντιμετώπιση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και της χρηματοδότησης της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής, παρέχοντας όλα τα σχετικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως η στενά συνδεδεμένη με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εταιρεία Krikel πληρωνόταν για απόρρητες συμβάσεις από το Δημόσιο και αποπλήρωνε δάνεια σε τραπεζικά ιδρύματα, σε μια εποχή που ο βασικός της μέτοχος η κυπριακή  ENEROSS HOLDINGS LIMITED είχε διαγραφεί.

Ο Ρομά διαχειριστής

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως σήμερα στο ΓΕΜΗ η ENEROSS εξακολουθεί να εμφανίζεται ως εταίρος της Krikel και ως διαχειριστής της στη θέση του Τρίμπαλη εμφανίζεται ο Ιωάννης Καραχάλιος, ένας 32χρονος Ρομά που κατοικεί στον οικισμό Αγίου Αθανασίου στον δήμο Αλιάρτου και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει μισθοδοτηθεί πουθενά από το 2010 μέχρι σήμερα. Με απλά λόγια, ακόμη ένας «μπροστινός» του Λαβράνου.

Τα δεκάδες εκατομμύρια που έχει βγάλει ο Λαβράνος και οι συνεργοί του από εικονικά τιμολόγια, δήθεν πολιτικές μεσολαβήσεις και από απόρρητες συμβάσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να γίνουν φύλλο και φτερό από τις αρμόδιες αρχές και ειδικά από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, που σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν επί σειρά ετών επιδείξει μια αξιοπερίεργή αδράνεια στην αξιοποίηση των στοιχείων που τους έχουν εισφερθεί για τον Λαβράνο και τους συνεργούς του.

Οι υποκλοπές λοιπόν είναι η «Κορωνίδα στο Στέμμα» του Γιάννη Λαβράνου και του Φέλιξ Μπίτζιου, οι οποίοι την τελευταία 15ετία έχουν διαπράξει πλήθος οικονομικών εγκλημάτων και παρόλα αυτά κατάφερναν – άγνωστο πως- να ξεγλιστρούν.

INFO  H κατάθεση Λαβράνου στον κ. Ζήση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου. Ουδείς γνωρίζει αν θα πάει ο ίδιος ή αν θα καταθέσει μέσω υπομνήματος.

Sports in

Τι ισχύει με τον Κέντρικ Ναν και το NBA out – Τα δεδομένα και η ημερομηνία «κλειδί»

Ποια τα δεδομένα με το ΝΒΑ out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν – Οι σκέψεις των ομάδων στις ΗΠΑ και η καταλυτική ημερομηνία για τον άσο του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024