Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Τριήμερες επαφές Κασσελάκη με βουλευτές - Μία ημέρα νωρίτερα η κεντρική επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Τριήμερες επαφές Κασσελάκη με βουλευτές – Μία ημέρα νωρίτερα η κεντρική επιτροπή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είδε κοντά περί τους 10 βουλευτές και βουλεύτριες σήμερα στη Βουλή, μεταξύ αυτών και τομεάρχες.

Στη Βουλή είχε επαφές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος γυρίζοντας από ΗΠΑ ξεκίνησε την προθέρμανση με τα στελέχη του κόμματος, ειδικά πριν από τις κρίσιμες συνεδριάσεις των οργάνων την Πέμπτη και το Σάββατο. Σηεμιωνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ήταν για την Κυριακή, ωστόσο άλλαξε για το προσεχές Σαββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος είδε κοντά περί τους 10 βουλευτές και βουλεύτριες σήμερα στη Βουλή, μεταξύ αυτών και τομεάρχες.

Πηγές αναφέρουν ότι οι επαφές θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, αλλά και την Παρασκευή, αφού την Πέμπτη συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία. Στις σημερινές συναντήσεις  είδε μεταξύ άλλων  Κώστα Μπάρκα, Ράνια Θρασκιά Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και άλλους, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε, σύμφωνα με πηγές, στο κοινοβουλευτικό έργο και στην κατάθεση προτάσεων στη Βουλή- με τη συνεργασία με άλλα κόμματα εφόσον υπάρχει συνεννόηση και δυνατότητα.

Ενόψει των κρίσιμων συνεδριάσεων σε πολιτική γραμματεία (Πέμπτη 4 Ιουλίου), και Κεντρική Επιτροπή (Σάββατο 6 Ιουλίου) από το περιβάλλον του Κασσελάκη εκπέμπεται ότι η εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεχιστεί.

Οι συναντήσεις έρχονται εν μέσω των αιτημάτων από βουλευτές και στελέχη για σύγκληση των οργάνων. Ενδιαφέρον έχει και το αίτημα των 87 στελεχών, όπου τα περισσότερα είναι μέλη της ΚΕ, για την «συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας, ενός μετώπου σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο. Που θα κερδίσει την ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές» τονίζοντας μάλιστα ότι ο «ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία οφείλει να είναι πρωταγωνιστικός σε αυτές τις εξελίξεις».

Sports in

LIVE: Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πρώτο γύρο του Wimbledon. Τηλεοπτικά από Novasports 1HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024