Ο Λούκα Βιλντόζα αποτελεί εδώ και λίγη ώρα τη δεύτερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Αργεντινός γκαρντ αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό και σχεδόν αμέσως ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην παίκτη του «τριφυλλιού», αναφέροντας πως έχει την εκτίμησή του και του έβγαλε το καπέλο για έναν… ιδιαίτερο λόγο.

Η δήλωση του Γιαννακόπουλου:

«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα. Στο δίνω. Γνωρίζοντας ότι είναι να πας στον Ολυμπιακό, πήρες κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ και να αποδεσμευτείς.

Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Εσύ φίλε ενώ σου λένε, ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει.

Έχεις αρ@@@@@ ρε φίλε, εγώ σε πάω. Σου βγάζω το καπέλο. Κάθε καλό σου εύχομαι. Ακόμη κι όταν σε ξανακράξουν, γιατί θα σου πουν ότι δεν θα σε βάζουν ούτε δευτερόλεπτο, αν δεν με ξεακολουθήσεις».