Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Προολυμπιακό τουρνουά: Τι είπε ο Φελίζ για τα παιχνίδια στο ΣΕΦ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Προολυμπιακό τουρνουά: Τι είπε ο Φελίζ για τα παιχνίδια στο ΣΕΦ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δείτε τι δήλωσε ο γκαρντ της Δομινικανής Δημοκρατίας, Αντρές Φελίζ, ενόψει της πρεμιέρας του Προολυμπιακού τουρνουά κόντρα στην Αίγυπτο.

Η δράση στο Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ξεκινάει απόψε (17:30), με την Αίγυπτο να αντιμετωπίζει την Δομινικανή Δημοκρατία, για τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας.

Ο Αντρές Φελίζ, ο οποίος έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας μίλησε ενόψει του σημαντικού αυτού τουρνουά.

Ο γκαρντ της Μπανταλόνα τόνισε μεταξύ άλλων ότι ονειρεύεται τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν βιάζεται, καθώς… προέχει το πρώτο σκέλος του τουρνουά και οι αγώνες με την Αίγυπτο και την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

-Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να διεκδικείται την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, με κάποιες εθνικές ομάδες που διαθέτουν πολύ ταλέντο. Όλες οι ομάδες το θέλουν πολύ κι εμείς το ίδιο. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας, αν καταφέρουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

-Η ομάδα σου έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Τάουνς και του Χόρφορντ σε αυτό το τουρνουά.

«Είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά τώρα θα πρέπει να εστιάσουμε στο γκρουπ που βρίσκεται εδώ, που θεωρώ πως έχει αρκετή ποιότητα. Ελπίζω αυτά τα παιδιά να είναι μαζί μας στο μέλλον, ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν καταφέρουμε να προκριθούμε».

-Πρώτη σας αντίπαλος την Τρίτη (17:30) η Αίγυπτος. Τι πρέπει να προσέξετε για να φτάσετε στη νίκη που θα σας δώσει και την πρόκριση στα ημιτελικά;

«Η Αίγυπτος είναι καλή ομάδα. Ήρθαν και αυτοί για τη νίκη σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι θέμα το πιο το θέλει περισσότερο και είναι πιο σκληρός. Αυτός θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Κάθε αντίπαλος για να βρίσκεται εδώ έχει ένα καλό επίπεδο, γι’ αυτό έχει τον σεβασμό μας και χρειάζεται προσοχή».

-Ακολουθεί την Τετάρτη το παιχνίδι με την οικοδέσποινα Ελλάδα…

«Δεν σκεφτόμαστε τόσο… μακριά, αν και το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι την Τετάρτη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει στην έδρα μας και θα έχει έξτρα ώθηση, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά που έρχεται και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό θα είναι για μας πρώτα να κερδίσουμε την Αίγυπτο».

-Ονειρεύεσαι τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Φυσικά. Τόσο εγώ όσο και όλοι όσοι βρίσκονται εδώ κάνουν αυτό το όνειρο. Είναι μια μοναδική εμπειρία που κάθε αθλητής θέλει να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στην καριέρα του. Εκεί θα πάει όμως όχι αυτός που το ονειρεύεται, αλλά η ομάδα που θα είναι περισσότερο πειθαρχημένη και θα βγάλει τις αρετές της στο παρκέ».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει»

Συνέντευξη στην Ισπανία έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό αλλά και τους στόχους των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024