Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα εντός της ημέρας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία, καθώς ο Ισπανός μέσος αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία.

Ο έμπειρος χαφ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπιλμπάο, έμεινε ελεύθερος και τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό. Πλέον, απομένει μόνο το τυπικό για να αποτελέσει παίκτη των ερυθρόλευκων, με τον Γκαρθία να είναι προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Απομένουν τα τυπικά

Ο Βάσκος τεχνικός από τη στιγμή που ο Βιθέντε Ιμπόρα αποφάσισε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ισπανία και τη Λεβάντε, έστρεψε το… βλέμμα του στον Ντάνι Γκαρθία που γνωρίζει καλά, προκειμένου να αντικαταστήσει τον 36χρονο.

Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα και μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τυς Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεντιλίμπαρ έχει συνεργαστεί μαζί του στην Ειμπάρ την τριετία 2015-18, με τον Γκαρσία να έχει 105 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Sports in

«Σφήνα» της Φιορεντίνα για τον Στρακόσια που μιλάει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια, για τον οποίο -όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα- υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024