Φλερτ ήταν και πάει για την ΑΕΚ και τον Παπέ Αμπού Σισέ; Έτσι φαίνεται μιας και κυκλοφορεί έντονα απο χθες το βράδυ ότι η μεταγραφική ιστορία του Αφρικανού στόπερ με την Ένωση είναι στον αέρα.

Με βάση όσα ακούγονται; Το θέμα φαίνεται να προέκυψε έπειτα απο τις ιατρικές εξετάσεις του διεθνούς στόπερ. Με δύο λόγια: Φαίνεται ότι ο Σισέ δεν πέρασε τα ιατρικά άρα και δεν προχωρά η υπόθεση του.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού είναι αλήθεια πως δεν έπαιξε πολύ πέρσι. Είχε μόλις 13 συμμετοχές με τα Άδανα στην Τουρκία. Η ομάδα του όμως είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης, με αποτέλεσμα οι πολλες και ηχηρές απουσίες της μέσα στη σεζόν να είναι κάτι… μόνιμο.

Η τελευταία συμμετοχή του Αφρικανού ήταν στις 20 Απρίλη όταν πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τη Σαμσουνσπορ. Έπειτα ήταν στο πάγκο με τη Γαλατά και έμεινε εκτός αποστολής στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Εκεί προς το τέλος ακούστηκε για έναν τραυματισμό στα ισχία.

Δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό

Όπως και να έχει; Απο την ΑΕΚ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό. Αντίθετα το ρεπορτάζ της λέει πως ο Σισέ παρέα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα ανακοινωθούν σήμερα και θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να ενταχθούν στην προετοιμασία υπό τον Ματίας Αλμέιδα

Είναι σε μεγάλη πίεση η Ένωση. Έχει φτάσει 2 Ιούλη και ο Αργεντινός προπονητής της ακόμη περιμένει ενίσχυση. Έχει πάρει μαζί του τη μισή δεύτερη ομάδα για να γίνονται προπονήσεις και ποιος ξεχνά την 6άρα απο την Άλκμααρ. Όποιοι τρέχουν τον σχεδιασμό έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ. Και αυτό συμβαίνει στην αφετηρία ενός νέου ιδιοκτήτη που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει εμπιστευτεί όλους τους ανθρώπους του προηγούμενου.