Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει»

Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει»

Συνέντευξη στην Ισπανία έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό αλλά και τους στόχους των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν

Περιζήτητος είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα Μέσα της Ισπανίας μετά την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα του, όπου περνάει τις διακοπές του, και έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις καθώς οι συμπατριώτες του θέλουν να μάθουν περισσότερα για την παρουσία του στην Ελλάδα, όπου μετακόμισε πριν από μερικούς μήνες και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του.

Αυτή τη φορά 0 63χρονος τεχνικός μίλησε στην εκπομπή Radioestadio Noche του Onda Cero, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά τη νέα σεζόν και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού μέσα σε δύο ώρες. Αποφασίσαμε με την ομάδα μου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με την εμπειρία να είναι εξαιρετική. Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα» είπε μεταξύ άλλων, ενώ σχετικά με την κατάκτηση του Conference League τόνισε: «Φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση επί της Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στον ημιτελικά, λέγοντας πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα έκαναν αυτή την πορεία, αλλά τώρα ξέρει πως η δυναμική του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη.

Sports in

«Σφήνα» της Φιορεντίνα για τον Στρακόσια που μιλάει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια, για τον οποίο -όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα- υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024