Περιζήτητος είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα Μέσα της Ισπανίας μετά την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα του, όπου περνάει τις διακοπές του, και έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις καθώς οι συμπατριώτες του θέλουν να μάθουν περισσότερα για την παρουσία του στην Ελλάδα, όπου μετακόμισε πριν από μερικούς μήνες και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του.

Αυτή τη φορά 0 63χρονος τεχνικός μίλησε στην εκπομπή Radioestadio Noche του Onda Cero, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά τη νέα σεζόν και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού μέσα σε δύο ώρες. Αποφασίσαμε με την ομάδα μου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με την εμπειρία να είναι εξαιρετική. Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα» είπε μεταξύ άλλων, ενώ σχετικά με την κατάκτηση του Conference League τόνισε: «Φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση επί της Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στον ημιτελικά, λέγοντας πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα έκαναν αυτή την πορεία, αλλά τώρα ξέρει πως η δυναμική του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη.