Ο Ροντινέι μίλησε σε Μέσο της Βραζιλίας και μίλησε για τον Ολυμπιακό, για τον οποίο δίνει και τη ζωή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μη κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ροντινέι:

«Είχα μια συνομιλία με τον Λούκας Σιλβέστρ, ο οποίος είναι βοηθός του Ντόριβαλ.

Αλλά πάντα μου αρέσει να τονίζω: «Έχω ένα όνειρο. Ποιος παίκτης δεν ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας;»»

Για τη σχέση του με τον τεχνικό της Βραζιλίας: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ντοριβάλ. Ήταν ένας μεγάλος πατέρας για μένα, ένας καταπληκτικός τύπος, ένας προπονητής γεννημένος νικητής. Πάντα λέω, προσπαθώ να δίνω προτεραιότητα στο σημείο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Δίνω τη ζωή μου για τον σύλλογο με τον οποίο έχω συμβόλαιο, για τον οποίο φοράω τη φανέλα. Όπως κάθε αγόρι που ονειρεύεται να παίξει ποδόσφαιρο, ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας, την κίτρινη».

Για το γεγονός ότι στην τελευταία κλήση της Εθνικής ομάδας δεν μπήκε στην αποστολή, καθώς οι Ντανίλο και Γιαν Κόουτο επιλέχθηκαν για να υπερασπιστούν τη Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα:

«Είχαμε αυτή τη συζήτηση με τον Λούκας, μετά τον ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα στην Άστον Βίλα. Και είπε ότι είμαι σίγουρα στο ραντάρ τους, ότι παρακολουθούν τα παιχνίδια μου. Είπα ότι εκτιμώ τα σχόλια. Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα έρθει η ώρα μου. Είναι να συνεχίσω να δουλεύω, να τα πάω καλά στο σύλλογο και ίσως μια μέρα κληθώ».