Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Oι διασημότητες που μπορεί να μην γνωρίζατε ότι έχουν OnlyFans

Oι διασημότητες που μπορεί να μην γνωρίζατε ότι έχουν OnlyFans

Η βραβευμένη με Emmy, Drea de Matteo, απόφοιτος της σειράς «Sopranos» είναι η μια - Ποιοι είναι οι άλλοι;

Πολλές διασημότητες – ανάμεσά τους και η Drea de Matteo- έχοντας εκατομμύρια θαυμαστές ανοίγουν λογαριασμούς στο OnlyFans, τη συνδρομητική πλατφόρμα όπου μπορούν να μοιράζονται αποκλειστικό υλικό ή σέξι περιεχόμενο για ενήλικες και να πληρώνονται γι’ αυτό.

Οι υψηλού προφίλ άνθρωποι κατέχουν το δικό τους περιεχόμενο και κερδίζουν σημαντικά χρήματα από αυτό στο OnlyFans, σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται οτιδήποτε, από μαθήματα μαγειρικής μέχρι σκληρό πορνό, στην εφαρμογή, η οποία αυξήθηκε σε δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ιδίως μεταξύ των σεξεργατριών οι οποίες έμειναν χωρίς δουλειά και ουσιαστική κρατική βοήθεια.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο απέκτησε το κασέ των διασημοτήτων μετά την ένταξη της ηθοποιού Bella Thorne τον Αύγουστο του 2020 και γρήγορα ανακοίνωσε ότι είχε βγάλει 2 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Αλλά οι βετεράνοι χρήστες αναστατώθηκαν με την εισβολή της, υποστηρίζοντας ότι αυτή και άλλες διασημότητες τιμολογούν τον ανταγωνισμό με τα διάσημα ονόματά τους και αφαιρούν ευκαιρίες από ανθρώπους που βασίζονται στις συνδρομές ως τη μόνη πηγή εισοδήματος.

Πράγματι, περισσότερες διασημότητες έχουν ενταχθεί στο OnlyFans από τότε, αλλά και άλλες έχουν επίσης αποχωρήσει. Ακολουθούν μερικοί αξιοσημείωτοι ηθοποιοί, μουσικοί και άλλες διασημότητες που έχουν εμφανιστεί στην  πλατφόρμα από τότε που ξεκίνησε το 2016.

Cardi B

Η βραβευμένη με Grammy ράπερ μπήκε στην πλατφόρμα το 2020 για να προωθήσει το ντουέτο της WAP με την Megan Thee Stallion.

«Στο OnlyFans μου, θα βάζω τα [παρασκήνια] του μουσικού βίντεο – όχι μόνο την ημέρα του συγκεκριμένου μουσικού βίντεο – αλλά όλη τη διαδικασία του», είχε ανακοινώσει τότε η Cardi B. «Θέλω να ξέρω τι θα ήθελαν να δουν οι θαυμαστές μου εκεί – τι είδους περιεχόμενο θα ήθελαν να δείτε εκεί. Θα μιλάμε για προσωπικά πράγματα … απευθείας περιεχόμενο της πραγματικής ζωής».

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα δημοσιεύει γυμνό στην πλατφόρμα.

Blac Chyna

Τον Μάρτιο του 2023, το μοντέλο και αστέρι του «Rob & Chyna» ανακοίνωσε ότι θα έκλεινε τον κερδοφόρο λογαριασμό της στο OnlyFans. Η καλλιτέχνιδα, η οποία έγινε γνωστή όταν ο ράπερ Drake την είδε να δουλεύει σε ένα strip club στο Μαϊάμι και την ανέφερε σε ένα τραγούδι της, εγκαινίασε το OnlyFans της τον Απρίλιο του 2020 και χρέωνε 10 έως 50 δολάρια κάθε μήνα για NSFW φωτογραφίες και βίντεο της.

Φέρεται να έβγαλε 2 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα δύο ετών, αν και οι εκτιμήσεις ποικίλλουν.

Drea de Matteo

Η βραβευμένη με Emmy απόφοιτος της σειράς «Sopranos» εγκαινίασε τον λογαριασμό της το 2023.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρώσουν 15 δολάρια μηνιαία συνδρομή για να βλέπουν το περιεχόμενο της De Matteo.

DJ Khaled and Fat Joe

Οι μουσικοί αποφάσισαν να εγκαινιάσουν τη σελίδα τους (ελεύθερης συνδρομής) το 2021, επειδή είναι πάντα μαζί.

«Καλώς ήρθατε στο φως-  η σελίδα για τους θαυμαστές που θα λαμβάνουν αποκλειστικό εμψυχωτικό και ενθαρρυντικό περιεχόμενο, όπου θα καθοδηγούμε τους θαυμαστές μας στο «φως», ενώ θα μοιραζόμαστε ενθαρρυντικές ιδέες και παρασκήνια από την προσωπική μας ζωή», αναφέρει ο κοινός τους λογαριασμός.

«Θα μοιραζόμαστε περιεχόμενο που δεν υπάρχει πουθενά αλλού … είναι το φως», δήλωσε ο Khaled.

«Θέλαμε επίσης να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που είναι γεμάτη θετικότητα και ανεβάζει ο ένας τον άλλον! Θέλουμε να γνωρίσουμε τους πραγματικούς θαυμαστές μας», πρόσθεσε ο Fat Joe.

*Mε πληροφορίες από: Los Angeles Times

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024