Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα κατέφθασε σε επίδειξη μόδας με το απόλυτο cut-out φόρεμα

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα κατέφθασε σε επίδειξη μόδας με το απόλυτο cut-out φόρεμα

Η Λούρδη Λεόν πρόκειται να γίνει η μούσα του σχεδιαστή David Koma ο οποίος όπως δήλωσε την θαυμάζει.

Το outfit της Λούρδη Λέον αποτελεί ξεκάθαρα μια δήλωση.

Το cut-out μίνι φόρεμα με διχτυωτά panels που επέλεξε να ροκάρει στην επίδειξη μόδας του οίκου Marc Jacobs τη Δευτέρα, που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό κτίριο Stephen A. Schwarzman του Μανχάταν, γνωστό ως Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, μπορεί άνετα να συγκαταλεχθεί στα πιο sexy look της.

Ανάμεσα στα πολλά διάσημα πρόσωπα ήταν η Nicky Hilton, η Cardi B, η Natasha Bedingfield και η ίδια η γκουρού της μόδας, η αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour.

Το πλήθος άρχισε τότε να φωνάζει «Αφήστε την να μπει», πριν ένας άλλος παρευρισκόμενος ρωτήσει τον φρουρό ασφαλείας: «Δεν ξέρετε ποια είναι;»

Ο μουσικός Eartheater ήταν επίσης παρών και πόζαρε για φωτογραφίες με τη Λούρδη.

Το μεγαλύτερο παιδί της Μαντόνα έχει αφήσει το στίγμα της στη βιομηχανία της μόδας τον τελευταίο καιρό.

Τη Δευτέρα, η Λούρδη ανακοινώθηκε μάλιστα ως το πρόσωπο της καμπάνιας του David Koma, resort 2025, – η πρώτη του οίκου στα 15 χρόνια της ιστορίας του.

«Λόγω της επετείου των 15 χρόνων, ήθελα πραγματικά να προσθέσω αυτή την προσωπική καλλιτεχνική πινελιά με την εμφάνιση της πρώτης μου μούσας», δήλωσε ο Koma στο Women’s Wear Daily για τη Λούρδη.

Τι έγινε στο περσινό event;

Ενώ η Λούρδη εμφανίστηκε στη φετινή εκδήλωση του Marc Jacobs, πέρυσι της αρνήθηκαν την είσοδο στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή στο Μανχάταν.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral, η Λούρδη βρέθηκε αντιμέτωπη με φρουρούς ασφαλείας που φαίνεται να της είπαν ότι άργησε πολύ όταν έφτασε στο χώρο του Park Avenue Armory αφού έκλεισαν οι πόρτες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο @mickmicknyc, το «nepo baby» – το οποίο η Madonna καλωσόρισε το 1996 με τον τότε φίλο της Carlos Leon – περπάτησε μέχρι το χώρο, όταν την σταμάτησε η ασφάλεια.

Μια ανδρική φωνή στο βίντεο εξηγούσε ότι η Λούρδη έπρεπε να φτάσει στο χώρο μέχρι τις 6 το απόγευμα ακριβώς, που έτυχε να είναι και η ακριβής ώρα που θα ξεκινούσε το σόου.

Αφού συζήτησε με την ασφάλεια, η Λούρδη ενημερώθηκε ότι η εκδήλωση ήταν «κλειστή».

Το πλήθος άρχισε τότε να φωνάζει «Αφήστε την να μπει», πριν ένας άλλος παρευρισκόμενος ρωτήσει τον φρουρό ασφαλείας: «Δεν ξέρετε ποια είναι;».

Δυστυχώς για τη Λούρδη, η ομάδα ασφαλείας δεν μετακινήθηκε, αναγκάζοντάς την να γυρίσει πίσω και να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο.

*Mε πληροφορίες από: heraldsun

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024