Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λασίθι: 36χρονος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο - Φέρει τραύματα από όπλο

Λασίθι: 36χρονος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο – Φέρει τραύματα από όπλο

Τον εντόπισαν δυο γυναίκες πεσμένο σε δρόμο στο Λασίθι - Τοπικό μέσο κάνει λόγο για οικογενειακή τραγωδία και δυστύχημα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στο Λασίθι, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (3/7) εντοπίστηκε νεκρός ένας 36χρονος ημεδαπός στο Καθαρό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τον άνδρα εντόπισαν δυο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, του οποίοι οι διασώστες παρέλαβαν νεκρό τον 36χρονο άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος φέρει τραύματα από όπλο

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος φέρει τραύματα από όπλο, ενώ επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.

Νεκρός στο Λασίθι: Η άλλη διάσταση

Από την άλλη, το cretalive.gr δίνει άλλες διαστάσεις στον εν λόγω θάνατο στο Λασίθι, κάνοντας λόγο για οικογενειακή τραγωδία στο Καθαρό και αναφέροντας ότι άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του.

«Το γλέντι για τις κουρές μετατράπηκε σε θρήνο. Πατέρας μικρών παιδιών ο νεκρός, αλλά και ο δράστης», αναφέρει το τοπικό μέσο, το οποίο περιγράφει τα γεγονότα στο Λασίθι με τις ακόλουθες πληροφορίες του.

Νεκρός από πυροβολισμό, από τα χέρια του μπατζανάκη του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive, μεταφέρθηκε απόψε στην Κριτσά Λασιθιου από το Οροπέδιο Καθαρού, ένας νεαρός άνδρας. Ο 30χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν στη διάρκεια γλεντιού για κουρές στην περιοχή του Καθαρού. Οι δύο άνδρες, που έχουν φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στην περιοχή, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024