Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχικό: Καρέ καρέ η ανάλυση του βίντεο που αποκάλυψε το in με τον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου

Ψυχικό: Καρέ καρέ η ανάλυση του βίντεο που αποκάλυψε το in με τον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου

Τα χειμωνιάτικα ρούχα, το ατύχημα στο πεζοδρόμιο, οι πλαστές πινακίδες και η κίνηση που ίσως αποδειχθεί λάθος - Όλα όσα αποκαλύπτονται από το βίντεο ντοκουμέντο του in

Στην πλήρη ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και έχουν καταγράψει τον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό προχωρούν οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Ένα από αυτά τα βίντεο, ίσως και από τα πιο σημαντικά, είναι αυτό που αποκάλυψε το in και δείχνει καθαρά τις κινήσεις του δολοφόνου λίγη ώρα πριν εκτέλεση με περισσότερες από 20 σφαίρες τον 54χρονο έξω από τα γραφεία της εταιρείας του.

Οι κινήσεις του δράστη

Από το συγκεκριμένο βίντεο διαπιστώνεται ότι ο δράστης είχε λάβει όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες εντοπισμού κάποιου στοιχείου που θα τον ταυτοποιήσει.

Το βίντεο ντοκουμέντο του in αναλύεται καρέ καρέ από τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση

Προφανώς και γνώριζε ότι η περιοχή που θα κινηθεί προκειμένου να φτάσει στον στόχο του είναι γεμάτη από κάμερες ασφαλείας που θα τον κατέγραφαν και έτσι είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Χειμερινός ρουχισμός

Το πιο χαρακτηριστικό είναι τα ρούχα που φορά. Παρά το γεγονός ότι είναι καλοκαίρι και μάλιστα χθες ήταν μια ζεστή ημέρα αν και πρωινές ώρες, ο δράστης φορά μαύρο χειμωνιάτικο μπουφάν μοτοσυκλέτας, μακρύ παντελόνι και ακόμα πιο χαρακτηριστικό φορά γάντια. Φυσικά έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με το λευκό κράνος.

Ένα άλλο στοιχείο που παρατηρεί κανείς είναι ότι επιλέγει να κινηθεί με το σκούτερ πάνω στο πεζοδρόμιο και όχι στον δρόμο, μέχρι να φτάσει στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Κινείται από το πεζοδρόμιο

Μια εκτίμηση είναι ότι προσπαθεί να αποφύγει κάποια κάμερα ασφαλείας που έχει εντοπίσει χωρίς ίσως να γνωρίζει ότι υπάρχει και άλλη ακριβώς στο σημείο που περνά στο πεζοδρόμιο.

Εκεί φαίνεται να μπλέκεται με μια διαφημιστική πινακίδα την οποία γκρεμίζει.

Η λάθος κίνηση

Με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς να βιάζεται κατεβαίνει από το σκούτερ και την τοποθετεί και πάλι στη θέση της ενώ θα μπορούσε να την προσπεράσει.

Μάλιστα αυτή ίσως να ήταν μια λάθος κίνηση αφού κατεβαίνοντας από τη μηχανή καταγράφηκε σε όρθια θέση και αποτυπώθηκε ο σωματότυπός του στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα στους αναλυτές του Ανθρωποκτονιών.

Οι πλαστές πινακίδες

Πέρα από τον ίδιο τον δράστη, καρέ καρέ εξετάζεται και το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιεί. Πρόκειται για ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα. Φέρει ανεμοθώρακα μπροστά αλλά δεν έχει μπαγκαζιέρα πίσω. Η πινακίδες κυκλοφορίας που φέρει διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστές άριστης ποιότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε μαφιόζικες εκτελέσεις, οι δράστες χρησιμοποιούν σκούτερ και όχι μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Μοναχικός «λύκος»

Το άλλο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης δολοφονικής επίθεσης είναι ότι σε όλα τα βίντεο ο δράστης έχει καταγραφεί μόνος του, χωρίς να έχει κάποιον συνεργό.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024