Με πολλαπλά κατάγματα κατέληξε μια γυναίκα από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, η οποία περπατούσε στον δρόμο με το 10χρονο παιδί της, όταν, ξαφνικά λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε σοβαρά.

Το χρονικό

Το συμβάν σημειώθηκε την 1η Ιουλίου στην οδό Μακεδονομάχων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν η γυναίκα μαζί με το παιδί διέσχισαν τον δρόμο. Όπως λέει η ίδια μιλώντας στο Mega, κάποια στιγμή το οδόστρωμα υποχώρησε με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει και να χτυπήσει στο δεξί πόδι της.

Το σημείο του δρόμου όπου υποχώρησε το οδόστρωμα

«Έχω πολλαπλά κατάγματα»

Όπως περιέγραψε ο τραυματισμός της δείχνει αρκετά σοβαρός με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο ενός χειρουργείο να είναι ανοιχτό.

«Προχωρούσα κανονικά με το παιδί μου. Ήταν μια μικρή τρύπα, όχι πολύ μεγάλη, έκανε ένα ‘κρακ’ και γυρνάει το πόδι μου και πέφτω κάτω. Έγδαρα τα γόνατά μου, πρήστηκε το πόδι μου κάτω στον αστράγαλο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Πήρα τηλέφωνο τον σύζυγό μου, ήρθε με πήρε, πήγα στο κέντρο υγείας, με έστειλαν στο ‘Παπαγεωργίου’, μου είπαν ότι έχω πολλαπλά κατάγματα. Τη Δευτέρα θα ξαναπάω στο νοσοκομείο γιατί το πόδι μου μπορεί να χειρουργηθεί κιόλας», είπε η ίδια.

Το τραυματισμένο πόδι της γυναίκας

Δείτε το βίντεο: