Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λαίδη Kitty Spencer: Η ανιψιά της Diana αποκάλυψε το ελληνικό όνομα της κόρης της

Λαίδη Kitty Spencer: Η ανιψιά της Diana αποκάλυψε το ελληνικό όνομα της κόρης της

Η μεγαλύτερη κόρη του Charles Spencer, αδερφού της πριγκίπισσας Diana, αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο έφερε κρυφά στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον 65χρονο σύζυγό της, Michael Lewis.

Η γέννηση της κόρης της ήταν έκπληξη, και τέσσερις μήνες μετά το χαρμόσυνο γεγονός, η λαίδη Kitty Spencer ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της.

Η μεγαλύτερη κόρη του Charles Spencer, αδερφού της πριγκίπισσας Diana, αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο έφερε κρυφά στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον 65χρονο σύζυγό της, Michael Lewis. Η μυστικότητα ήταν τόσο μεγάλη που στην ανάρτησή της για τη Γιορτή της Μητέρας δεν ανέφερε καν το φύλο του μωρού της. Ωστόσο, η μικρότερη αδερφή της, λαίδη Eliza, σχολίασε ότι είναι «ξετρελαμένη με την ανιψιά της».

Πρόσφατα, η λαίδη Kitty Spencer μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της κόρης της στο Instagram, αποκαλύπτοντας το όνομά της στους 713.000 ακολούθους της.

Σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, η λαίδη Kitty Spencer φιλά το κεφάλι της κόρης της, η οποία στέκεται όρθια σε ένα περβάζι και κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Η λαίδη Kitty Spencer φορά ένα λευκό πουκάμισο με δαντελένιες λεπτομέρειες, ενώ η κόρη της είναι ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα με σχέδια μελισσών. Στη λεζάντα έγραψε: «Η Αθηνά βλέπει τον κόσμο να περνάει».

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 32.000 likes μέσα σε 24 ώρες, και οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με τη μικρή της κόρη.

Πολλοί παρατήρησαν ότι το όνομα της μικρής είναι ελληνικό, με την λαίδη Kitty Spencer να απαντά σε ένα από αυτά τα σχόλια, εξηγώντας ότι είναι η «μικρή μου θεά της Σοφίας».

Ποια είναι η λαίδη Kitty Spencer

Η λαίδη Kitty Spencer είναι ένα από τα πιο γνωστά μέλη της βρετανικής αριστοκρατίας. Γεννημένη το 1990, είναι κόρη του Charles Spencer, 9ου κόμη του Spencer, και ανιψιά της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana. Έχει κερδίσει την προσοχή όχι μόνο για την οικογενειακή της κληρονομιά αλλά και για τη δραστηριότητά της στον χώρο της μόδας. Η λαίδη Kitty είναι μοντέλο και έχει συνεργαστεί με γνωστούς οίκους μόδας, όπως ο Dolce & Gabbana. Επιπλέον, έχει σπουδάσει ιστορία της τέχνης και μάρκετινγκ, συνδυάζοντας έτσι την καλλιτεχνική της ευαισθησία με επιχειρηματικές γνώσεις.

Πηγή: grace.gr

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024