Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου είναι μία πολυσέλιδη, συλλεκτική έκδοση αφιερωμένη στο μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.

Olympic Games Paris 2024 λοιπόν και μέσα από τις σελίδες του ένθετου περιοδικού της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» μπορείτε να «ταξιδέψετε» και εσείς στην Πόλη του Φωτός νοιώθοντας τον παλμό, την συγκίνηση, το μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το “BHMAGAZINO” προχώρησε σε αποκλειστικές φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις Ελλήνων αθλητών από διάφορα αθλήματα οι οποίοι προκρίθηκαν στους Ο.Α. εξασφάλισε επίσης exclusive interviews από διάσημους αθλητές που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν έκανε ρεπορτάζ για τα Στάδια, τις εντυπωσιακές υποδομές, ενημερώθηκε και σας ενημερώνει για ό,τι γίνεται στο Παρίσι εκείνες τις ημέρες.

Σημαντικές εκθέσεις σε Μουσεία και γκαλερί, επισκέψεις στα καλύτερα spots και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα εκτός από τις αθλητικές διοργανώσεις. Και κλασσικά πάντα τα σπουδαία ρεκόρ, οι αθλητές που έγιναν σταρ του σινεμά, οι κορυφαίες ομάδες και αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Olympic Games Paris 2024.

To “BHMAGAZINO” αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ένα άκρως εντυπωσιακό τεύχος. Ένα τεύχος που ενημερώνει, γοητεύει και συναρπάζει. Στο εξώφυλλο μία από τις πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες πρωταθλήτριες.

Η νεαρή Νόρα Δράκου κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και τώρα βάζει πλώρη για τις πισίνες των Ολυμπιακών Αγώνων…