Γαλαζοπράσινα νερά που «κόβουν» την ανάσα, λαμπερός ήλιος και πολύ διασκέδαση… Έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το ελληνικό καλοκαίρι εν συντομία. Φυσικά, η διασκέδαση μπορεί να διαφέρει για τον καθένα, φέτος όμως αξίζει – εάν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει – να δώσεις μια ευκαιρία στα watersports.

Εδώ το καλοκαίρι ξεκινά από τις αρχές Μαΐου και τελειώνει (για τους πιο τολμηρούς) αρχές Οκτωβρίου, περίοδος που μπορούμε να απολαύσουμε θαλάσσια σπορ τόσο στις ακτές της πόλης όσο και σε εκείνες των υπέροχων νησιών μας.

SUP, Surf ή kitesurfing;

Αν και οι θάλασσες της Ελλάδας δεν ενδείκνυνται για την δημιουργία μεγάλων κυμάτων, δεν είναι και απαγορευτικές και ως εκ τούτου φυσικά και μπορείτε να απολαύσετε και τις surf και kitesurfing. Οι παραλίες που ενδείκνυνται στην χώρα, περιλαμβάνουν:

  • Παραλίες Βουλιαγμένης
  • Αθηναϊκή Ριβιέρα
  • Sani Beach
  • Ελαφόνησος
  • Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι
  • Άγιος Ιωάννης
  • Καλαφάτης
  • Μεγάλη Βίσλα
  • Πρασονήσι και Φαληράκι
  • Chicken Bay

SUP μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε θάλασσα της χώρας, μιας και δεν απαιτείται κύμα για να το απολαύσετε αλλά ήσυχα νερά που θα σας διευκολύνουν όσο προσπαθείτε να ισορροπήσετε πάνω στην σανίδα.

Για να τα καταφέρετε θα χρειαστείτε πολύ όρεξη, καλή διάθεση και μια καλή σανίδα SUP ή σανίδα surf. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη, ψάξαμε και βρήκαμε τέσσερις που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Θα τις βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε σανίδες SUP και surf ενώ θα παραλάβετε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, στην ώρα της στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σανίδα SUP SCK eψilon

Το SUP Eψilon 10’ έχει σχεδιαστεί για άτομα ιδανικά έως 110 κιλά και οι διαστάσεις του είναι κατάλληλες για γυναίκες, παιδιά και για αρχαρίους μετρίου αναστήματος και βάρους.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν ένα γρήγορο φουσκωτό SUP που να είναι εύκολο στους ελιγμούς.

Σανίδα Surf SCK Bodyboard

Αν θέλετε να έχετε μαζί σας στην παραλία μια σανίδα για να παίζουν τα παιδιά, να παίζουν και οι μεγάλοι αλλά να κρατάει για όλο το καλοκαίρι φέτος και του χρόνου, τότε μην το ψάχνετε άλλο.

Αυτή η σανίδα είναι η divboard 41” μπλε SCK. Κατασκευή με πυρήνα EPS, HDPE γυαλιστερό κάτω μέρος με κανάλια και XPE επιφάνεια σανίδας.

Σανίδα Surf Torq Epoxy

Οι σανίδες του σερφ Torq αντιπροσωπεύουν μια επανάσταση στην τεχνολογία εποξειδικών σανίδων του σερφ. Κατασκευασμένη με χρήση των πιο πρόσφατων υλικών EPS/Epoxy, η τεχνολογία torq συνδυάζει έναν ελαφρύ πυρήνα EPS με διαξονικό ύφασμα από υαλοβάμβακα, εποξειδική ρητίνη και το μοναδικό μας Shield Skin.

Το υψηλής τεχνολογίας σύνθετο υλικό torq κατασκευάζεται στα πιο προηγμένα καλούπια στον πλανήτη. Με κοπή CNC ακριβείας από ένα μπλοκ αλουμινίου, δημιουργώντας την πιο τέλεια αναπαραγωγή κάθε φορά.

Σανίδα Surf vidaXL

Απολαύστε τα κύματα με αυτήν τη σανίδα surf! Το κύριο σώμα της σανίδας σερφ είναι κατασκευασμένο από μαλακό XPE (δικτυωμένο πολυαιθυλένιο), το οποίο απορροφά εξαιρετικά τους κραδασμούς και διαθέτει υψηλή πυκνότητα που προσφέρει καλή πλευστότητα για τους αρχάριους.

Η κατασκευή του εσωτερικού της σανίδας από EPS ενισχύει τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα της σανίδας surf. Το λείο κάτω μέρος εξασφαλίζει το ομαλό γλίστρημα της σανίδας στο νερό. Τα τρία πτερύγια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό και προσφέρουν στον αναβάτη εξαιρετικό έλεγχο στο κύμα, ενώ περιλαμβάνεται ένα υψηλής ποιότητας κορδόνι αστραγάλου ώστε να μη χάσετε τη σανίδα σε ένα μεγάλο κύμα.