Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος: Δεν αμφισβητείται η θέση του Κασσελάκη - Ο ΣΥΡΙΖΑ με ενότητα πρέπει να γίνει καλύτερος

Φάμελλος: Δεν αμφισβητείται η θέση του Κασσελάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ με ενότητα πρέπει να γίνει καλύτερος

Τα μέλη και τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι υποχρεωμένα να δώσουν απαντήσεις για το πώς μπορεί να υπάρξει μια κοινωνική διέξοδος, επισήμανε ο Σωκράτης Φάμελλος

«Δεν αμφισβητείται ο ρόλος και η θέση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ενότητα και συλλογικότητα πρέπει να γίνει καλύτερος», τόνισε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι αυτό που αποφάσισε το κόμμα στο συνέδριο του Φεβρουαρίου δεν το έχει αποδείξει στην κοινωνία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο Σωκράτης Φάμελλος υπογράμμισε ότι η πολιτική βρίσκεται σε δύσκολη καμπή δεδομένου ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έχει αφήσει το αποτύπωμα του και στην Ελλάδα. «Υπάρχει ερώτημα αξιοπιστίας για τους πολιτικούς και το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορούν οι πολιτικοί να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες», επισήμανε.

Ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι τα μέλη και τα πολιτικά όργανα του κόμματος είναι υποχρεωμένα να δώσουν απαντήσεις για το πώς μπορεί να υπάρξει μια κοινωνική διέξοδος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος για να ανταποκριθούμε»

Ακολούθως ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως «πρέπει να συζητήσουμε άμεσα σχετικά με το ποιο είναι το μήνυμα των Ευρωεκλογών και τι θα απαντήσουμε από δω και μπρος. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος για να ανταποκριθούμε».

Ο Σωκράτης Φάμελλος σχολίασε το επεισόδιο με τον Λεύτερη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο υποστηρίζοντας ότι είναι ένα συμβάν που το καταδικάζει όλος ο πολιτικός κόσμος.«Πρέπει να απαντηθεί από τη ΝΔ και να ενεργοποιηθούν όλοι οι κανονισμοί της Βουλής. Το βίντεο έχει ξεκάθαρες αποδείξεις. Δεν συνάδει με το ρόλο του», τόνισε.

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024