Να διαγράψει τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ καλεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Ο τραμπούκος Αυγενάκης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή…».

«Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει»

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ερωτά «σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο πρωθυπουργός δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;».

Όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Μη διαμαρτύρεστε «41τακατο».

Μην κάνεις τη δουλειά σου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

«Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο».

Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή…

Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;

Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα «χαστούκια» στον ελληνικό λαό.

Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του.

Καμία ανοχή».

Η ανάρτηση: