H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη, «A moment to remember».

Μετά την μεγάλη βραδιά που η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πραγματοποίησε για τον Βασίλη Σπανούλη, σειρά παίρνει αυτή για τον Πρίντεζη και θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

«H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με εξαιρετική τιμή και χαρά ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ, «A MOMENT TO REMEMBER»!!!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/09/2024 με ώρα έναρξης 21:15 και περιλαμβάνει την τελετή απόσυρσης της φανέλας του μεγάλου αρχηγού, καθώς και τον φιλικό αγώνα με την 6 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι Τελ Αβιβ, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

* Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 3/7/2024 στις 16:00.

* Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ΔΕΝ θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

* Αρχικά η προπώληση θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2023/2024 από την Τετάρτη 03/07/2024 και ώρα 16:00 μέχρι και την Κυριακή 07/07/2024 και ώρα 22:00 από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr, βάζοντας στο ειδικό πεδίο των «κουπονιών» το BARCODE του εισιτηρίου διαρκείας τους χωρίς την παύλα (-).

* Από Δευτέρα 08/07/2024 τα εισιτήρια θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους.

* Μέρος των εσόδων των εισιτηρίων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Γιώργου Πρίντεζη.

* Στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώνονται και άλλες πληροφορίες σχετικά την εκδήλωση, όπως τρόποι συμμετοχής του κοινού στη γιορτή, πολύ μεγάλες εκπλήξεις για όλους τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν, πληροφορίες για τους υψηλούς καλεσμένους που θα τιμήσουν τον μεγάλο αρχηγό με την παρουσία τους και πολλά άλλα!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

* Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr  από την Τετάρτη 03/07/2024 στις 16:00.

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007 από την Τετάρτη 03/07/2024 στις 16:00.

* Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.  Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της από όσους δεν την διαθέτουν ακόμα.  Την εφαρμογή αυτή μπορεί οποιοσδήποτε να την κατεβάσει από το Google Play ή από το App store, εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).  Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.

* Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν.  Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σ΄αυτό θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/

* Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 12€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 60€, 80€, 150€, 200€ και 500€.

Απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του εισιτηρίου:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΔΤ

ΑΜΚΑ

EMAIL και κινητό τηλέφωνο

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική».