Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δομινικανή Δημοκρατία- Ελλάδα 82-109: Ομαδάρα η Εθνική του Σπανούλη και «δυναμίτης» ο Γιάννης

Δομινικανή Δημοκρατία- Ελλάδα 82-109: Ομαδάρα η Εθνική του Σπανούλη και «δυναμίτης» ο Γιάννης

Η Ελλάδα ξεκίνησε διαλύοντας την στατιστική και την Δομινικανή Δημοκρατία, επικρατώντας με στο πρώτο της ματς στο Προολυμπιακό τουρνουά…

Με το δεξί μπήκε η Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, καθώς διέλυσε την Δομινικανή Δημοκρατία με 109-82 και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για αυτό που… πρόκειται να ακολουθήσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 32 πόντους σε μόλις 18 λεπτά, με 11/11 σουτ! Πλέον η Εθνική μας είναι σίγουρα στα ημιτελικά, καθώς δεν μπορεί να της κόψει τον δρόμο η Αίγυπτος. Την Παρασκευή αντιμετωπίζουμε τους Αιγύπτιους στις εννέα το βράδυ, όπου θέλουμε να σφραγίζουμε την πρωτιά στον όμιλο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έχτισε από νωρίς διψήφια διαφορά, μόλις με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και το 25-15. Ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο από τον Γιάννη που είχε 15 πόντους στο πρώτο μέρος, κάνοντας «όργια» στο παρκέ.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου ο Γιάννης έβαλε τον Ντουάρτε στο καλάθι με τρομερό κάρφωμα για το 20-29, για να ακολουθήσει trash talking των δύο, που χρεώθηκε με μία τεχνική ποινή στον καθένα.

Το σκορ πηγε ψηλά στην συνέχεια, όμως η Ελλάδα είχε υπομονή και πίστη στο πλάνο της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Σπανούλης έκανε το ροτέισον που είχε στο μυαλό του, για να έρθει το χορταστικό 41-56 του ημιχρόνου.

Ο Σπανούλης στο δεύτερο μέρος άνοιξε το ροτέισον και ανέβασε τη διαφορά σε δυσθεώρητα για τους Δομινικανούς επίπεδα με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και στους 20 πόντους, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με την Ελλάδα στο +15 και στο 65-80.

Με τη νίκη να έχει εξασφαλιστεί οι Έλληνες διεθνείς δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και έφτασε μέχρι το +23 (95-72) με το ματς τελικά να τελειώνει και με κατοστάρα υπέρ της Εθνικής μας ομάδας, καθώς σημειώσαμε 109 πόντους. Τελικό σκορ 82-109 για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και η… συνέχεια την Πέμπτη.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024