Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 23/7 η κλήρωση της Basket League

Στις 23/7 η κλήρωση της Basket League

Οι αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας σεζόν…

Κάποιες από τις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν την αγωνιστική περίοδο 2024-25 πάρθηκαν στη σημερινή (3/7) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Σε ό,τι αφορά το σύστημα διεξαγωγής της Basket League, αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση, καθώς γίνονται συζητήσεις για το format, χωρίς, ωστόσο, να έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τη νέα σεζόν δεν θα διεξαχθεί All Star Game, λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, αλλά και της εθνικής, η οποία έχει να δώσει τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Στο μεταξύ, το Super Cup θα διεξαχθεί και φέτος στη Ρόδο, ενώ η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«Στην σημερινή (3/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την πρώτη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 τα μέλη ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή αύξηση των εισιτηρίων της Stoiximan Basket League που ανέρχεται στο 30% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Αποφασίστηκε η Κλήρωση της νέας Stoiximan Basket League, του 33ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Το Super Cup, η διοργάνωση που θεσμοθέτησε ο ΕΣΑΚΕ το 2020, θα γίνει για τρίτη συνεχή σεζόν στο νησί της Ρόδου, καθώς οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το All Star Game δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων των συλλόγων και της Εθνικής ομάδας που περιλαμβάνει το καλεντάρι της καινούργιας σεζόν».

Sports in

Ο Ολυμπιακός εναντίον του Μίτσελ και η μέθοδος του Μεντιλίμπαρ

Τέσσερα φιλικά ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία. Το ένα απέναντι στη νέα ομάδα του Μίτσελ που…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024