Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
AEK- Μπέρσχοτ 3-0: Νίκη για την Ένωση κόντρα στους στους Βέλγους

AEK- Μπέρσχοτ 3-0: Νίκη για την Ένωση κόντρα στους στους Βέλγους

Η ΑΕΚ επικράτησε της Μπέρσχοτ με και έβαλε θετικό πρόσημο στην δεύτερη φιλική της αναμέτρηση. Τα γκολ πέτυχαν ο Γαλανόπουλος στο 9ο λεπτό, ο Ζίνι στο 15΄ και ο Γκολφίνος στο 78ο λεπτό…

Η ΑΕΚ νίκησε στο δεύτερο φιλικό της με 3-0 την Μπέρσχοτ σε φιλική αναμέτρηση διάρκειας 120 λεπτών και συγκεκριμένα τεσσάρων 30 λεπτων.

Τα γκολ της Ένωσης πέτυχαν οι Γαλανόπουλος στο 9ο λεπτό,  Ζίνι στο 15΄ και ο Γκολφίνος στο 78ο λεπτό έκλεισε το παιχνίδι με το τελευταίο γκολ της φιλικής αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και με ρυθμό στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό σκόραρε. Ο Κώστας Γαλανόπουλος μέσα από την περιοχή, υποδέχθηκε υπέροχα μεταβίβαση του Χατζισαφί από αριστερά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Και στα καπάκια μόλις μέσα σε ένα εξάλεπτο διπλασίασε τα τέρματά της στο πολύ καλό της πρώτο τέταρτο. Ο Ζίνι τελείωσε την φάση βρίσκοντας εστία, μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Ρότα κι απόκρουση του Ματίγιας στο 15ο λεπτό.

Εν συνεχεία έπεσε ο ρυθμός και με τις αλλαγές του Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δηλαδή των 60 λεπτών με τους κιτρινόμαυρους να προσπαθούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό πιέζοντας ψηλά, προσπαθώντας να κλέψει μπάλες.

Στο 78ο λεπτό μετά απο πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ωραία πάσα του Θεοδωρίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Γκολφίνος πήρε την μπάλα, πέρασε τον τερματοφύλακα από αριστερά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 για την ΑΕΚ.

Sports in

«Πρώτη επιλογή για την Μπολόνια ο Ιωαννίδης»

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη «παίζει» ξανά πολύ έντονα για την Μπολόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024