Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε Παναγιώτου η ΑΕΚ

Πήρε Παναγιώτου η ΑΕΚ

Ο 20χρονος πλέι μέικερ, Δημήτρης Παναγιώτου, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Νέα προσθήκη για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου πλέι μέικερ, Δημήτρη Παναγιώτου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παναγιώτου. Ο 20χρονος πλέι μέικερ (21/05/2004) θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ταλαντούχος Δημήτρης Παναγιώτου είναι ο βασικός πλέι μέικερ της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών! Συμμετείχε στο Euro της Γερμανίας με την «γαλανόλευκη», ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Ολλανδία, σημειώνοντας 9 γκολ κόντρα στους εξαιρετικούς «οράνιε».

Κατόπιν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K18 στο Ισραήλ, όπου η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Παναγιώτου αναδείχθηκε καλύτερος πλέι μέικερ και πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της διοργάνωσης. Επίσης, κλήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο πρόγραμμα «Respect Your Talent», όπου προσκαλούνται οι καλύτεροι νέοι παίκτες της Ευρώπης! Ήταν δε ο πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη χώρα μας. Να σημειωθεί πως όλη του την αθλητική ζωή, την έχει περάσει στον Δούκα, όντας από τους πρώτες σκόρερ της ομάδας ανά σεζόν.

Ο Δημήτρης Παναγιώτου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Η ΑΕΚ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα, στην οποία ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος. Αυτό οδηγεί κάθε αθλητή στην αύξηση των απαιτήσεων, εντός και εκτός γηπέδων. Θεωρώ ότι με την κατάλληλη συνεργασία και με πολλή δουλειά, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Έκλεισε για μένα ένας κύκλος με την πρώτη μου ομάδα και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή και φυσικοθεραπευτή μου, κ. Παναγιώτη Τούση για τη βοήθειά του στο να φθάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα. Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Δημήτρη, καλώς όρισες στην ομάδα μας!».

Sports in

«Πρώτη επιλογή για την Μπολόνια ο Ιωαννίδης»

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη «παίζει» ξανά πολύ έντονα για την Μπολόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024