Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Φουντούλης (pic)

Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Φουντούλης (pic)

Στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Φουντούλης, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για μία ακόμα σεζόν!

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Φουντούλης.

Όπως ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους», ο 36χρονος περιφερειακός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, παραμένοντας στην ομάδα για την οποία αγωνίζεται από το 2009, με εξαίρεση ένα διετές «διάλειμμα» (2019-21), όταν μετακόμισε στην Ουγγαρία για τη Φερεντσβάρος.

Με τον Ολυμπιακό ο διεθνής περιφερειακός έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα Ελλάδας και το Champions League του 2018, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 72 γκολ σε 27 παιχνίδια της Α1 και 32 τέρματα σε 14 ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια σεζόν θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη για την ομάδα, κατακτήσαμε τους τίτλους στην Ελλάδα, φτάσαμε και πάλι στο Final-4 και πολύ κοντά στο να βρεθούμε στον τελικό.

Η επόμενη χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή, καθώς o σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και όπως είναι φυσικό, οι στόχοι της ομάδας παραμένουν και πάλι το ίδιο υψηλοί. Προσωπικά, εξακολουθώ να έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει».

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024