Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Ντιούσμπερι-Χολ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Ντιούσμπερι-Χολ

Σημαντική κίνηση με φόντο το… αγγλικό στοιχείο για την Τσέλσι.

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε τον μέσο της Λέστερ Σίτι, Κίρναν Ντιούσμπερι-Χολ. Οι «Μπλε» δεν είναι ξένοι στο να κάνουν δουλειές με τους ομόχρωμούς τους στο King Power Stadium, καθώς διόρισαν τον Έντσο Μαρέσκα ως νέο προπονητή τους στις αρχές Ιουνίου.

Ο Μαρέσκα, πρώην τεχνικός των «Αλεπούδων», επέστρεψε στη Λέστερ για να αποκτήσει τις υπηρεσίες ενός από τους πρώην βασικούς παίκτες του, τον Ντιούσμπερι-Χολ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου έως το 2030, σε μια μεταγραφή αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Μάικλ Γκόλντινγκ, προϊόν της ακαδημίας της Τσέλσι, αναμένεται να κινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από κανέναν σύλλογο.

Πριν από την ανακοίνωση της Τσέλσι, ο Ντιούσμπερι-Χολ είχε ήδη ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έφευγε από τη Λέστερ για την Τσέλσι.

Ο 25χρονος μίλησε για την αποφασιστικότητά του να επιστρέψει στην Premier League με την παιδική ομάδα του μετά τον υποβιβασμό της, κάτι που επιτεύχθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Championship.

Ωστόσο, έκλεισε το μήνυμα με το «ήρθε η στιγμή να πάω τώρα…», και λιγότερο από μία ώρα αργότερα, ο Άγγλος επιβεβαιώθηκε ως παίκτης της Τσέλσι.

Μιλώντας στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου, είπε: «Είναι εκπληκτικό να κάθεσαι εδώ ως παίκτης της Τσέλσι. Αυτός είναι ένας σύλλογος που οι άνθρωποι μεγαλώνουν βλέποντας κι ελπίζουν ότι μια μέρα θα παίξουν, επομένως είναι προνόμιο να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω και ανυπομονώ να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω».

Στο παρελθόν, ο Μαρέσκα είχε αποκαλύψει για το πώς έμεινε εντυπωσιασμένος με την εξέλιξη του Ντιούσμπουρι-Χολ υπό τις οδηγίες του, εξελισσόμενος σε έναν από τους καλύτερους κεντρικούς χαφ στο πρωτάθλημα. Έχοντας συνεισφέρει 12 γκολ και 14 ασίστ σε 44 εμφανίσεις την περίοδο 2023-24, πολλοί είπαν ότι ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην κατηγορία.

Ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει τώρα να αποφασίσει πώς θα χωρέσει το νέο απόκτημα στην ομάδα του, που είναι ήδη υπερφορτωμένη με παίκτες για τη θέση.

Αυτή τη στιγμή έχει στη διάθεσή τους Μόισες Καϊσέδο, Έντσο Φερνάντες, Λέσλι Ουγκοτσούκβου, Ρομέο Λάβια, Τσέζαρε Καζαντέι, Αντρέι Σάντος και Κάρνεϊ Τσουκβουεμέκα, αλλά σε εύθετο χρόνο αναμένονται πωλήσεις και δανεισμοί κάποιων εξ αυτών.

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024