Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
live
Γάζα: 12 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε «ασφαλή ζώνη» - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στον Λίβανο

Γάζα: 12 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε «ασφαλή ζώνη» – Νέα ισραηλινά χτυπήματα στον Λίβανο

Δείτε live τις εξελίξεις στο in - Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα - Έξι νεκροί μέσα σε 24 ώρες στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινή επίθεση κόστισε τη ζωή σε 12 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους και εννιά άτομα από την ίδια οικογένεια, σε μια καθορισμένη «ασφαλή ζώνη» αφού ακολούθησαν τις εντολές του Ισραήλ να φύγουν από την ανατολική Χαν Γιουνίς, σύμφωνα με το Associated Press.

Τα Ηνωμένα Έθνη υπολογίζουν ότι πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν επηρεαστεί από την εντολή εκκένωσης των IDF για τη Χαν Γιουνίς, με τον συνολικό αριθμό των εκτοπισμένων να έχει φτάσει τα 1,9 εκατομμύρια.

Μετά που εκατοντάδες άρρωστοι και τραυματίες εγκατέλειψαν το Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στη Χαν Γιουνίς, μόνο τρεις ασθενείς έχουν απομείνει, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Ρικ Πίπερκορν, εκλιπαρώντας το νοσοκομείο να γλιτώσει από τις επιθέσεις, καθώς η ισραηλινή χερσαία εισβολή πλησιάζει.

Δείτε live

Όλες οι εξελίξεις στο in

10:57 Βίντεο αποτυπώνει ότι το Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στη Γάζα είναι εκτός λειτουργίας

Παλαιστίνιοι ακτιβιστές δημοσίευσαν βίντεο στο Instagram από το εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Νοσοκομείου της Γάζας στη Χαν Γιουνίς στη νότια Λωρίδα της Γάζας μετά τις εντολές εκκένωσης από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Ένα βίντεο δείχνει ότι το νοσοκομείο είναι πλέον εκτός λειτουργίας μετά την εκκένωσή του από ασθενείς και εκτοπισμένους.

10:47 Η Σαουδική Αραβία καλεί και πάλι να τερματιστεί η επίθεση στη Γάζα

Η Σαουδική Αραβία επανέλαβε ότι καταβάλλει «σθεναρές προσπάθειες» στο πολιτικό και ανθρωπιστικό μέτωπο για να τερματιστεί η ισραηλινή επίθεση κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα, αναφέρουν δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Σαουδαραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων (SPA), η δήλωση έγινε μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών, υπό τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, στην πόλη Τζέντα στα δυτικά.

Η συνάντηση εξέτασε επίσης «τις διεθνείς προσπάθειες του Βασιλείου για την υποστήριξη πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην περαιτέρω παγκόσμια αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης».

Τονίστηκε επίσης η «συνεχιζόμενη παροχή βοήθειας ανακούφισης από τη Σαουδική Αραβία στους αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας» εν μέσω διεθνών προειδοποιήσεων για αυξανόμενο κίνδυνο λιμού, καθώς η είσοδος φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια μειώθηκε σημαντικά μετά την επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα και την κατάληψη του ελέγχου του περάσματος της Ράφα στις 6 Μαΐου.

10:38 Κατάσταση εξάντλησης μετά από εννέα μήνες πολέμου, λένε Ισραηλινοί διοικητές

Επικαλούμενη διοικητές τεσσάρων στρατιωτικών ταξιαρχιών που επιχειρούν στη Λωρίδα της Γάζας, η Ισραηλινή Ραδιοτηλεοπτική Αρχή ανέφερε τα εξής:

  • Το φαινόμενο της εξάντλησης εξακολουθεί να υφίσταται μεταξύ των Ισραηλινών στρατιωτών λόγω της συνεχούς υπηρεσίας για εννέα μήνες
  • Η καταστροφή σηράγγων και υποδομών απαιτεί χρόνο
  • Η ανισότητα στην ανάληψη του βάρους της στρατιωτικής θητείας με τους Χαρεντί (υπερορθόδοξους Εβραίους άνδρες) επηρεάζει την απόδοση του στρατού

10:28 Πατέρας ομήρου λέει ότι θα ακολουθήσει τον Νετανιάχου στην Ουάσινγκτον και θα διαμαρτυρηθεί για αυτόν εκεί

Ο πατέρας του ομήρου Νίμροντ Κοέν δηλώνει ότι θα ακολουθήσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στο επερχόμενο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διαδηλώσει εναντίον του στην Ουάσινγκτον.

«Τι είπε ο Νετανιάχου; ‘Δεν θα γίνει τίποτα, επειδή δεν υπάρχει τίποτα’», τόνισε ο Γεχούντα Κοέν, αναφερόμενος στην απάντηση του πρωθυπουργού το 2017 στην έρευνα για διαφθορά εναντίον του.

«Μιλάνε, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Η ισραηλινή κυβέρνηση δίνει αιχμαλώτους, οπότε γιατί να απελευθερώσουν (σ.σ. η Χαμάς) ομήρους;», δήλωσε ο Κοέν στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Ynet.

«Ο Νετανιάχου θα πλασάρει τον εαυτό του με συμπάθεια στις ΗΠΑ και δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Χωρίς να εξαφανιστεί ο Νετανιάχου από τον πολιτικό χάρτη, δεν θα υπάρξει πρόοδος στη συμφωνία (σ.σ. για τους ομήρους)», είπε ο Κοέν.

Ο Γεχούντα Κοέν. Πηγή φωτογραφίας: Paulina Patimer/Hostages and Missing Families Forum

10:17 Στους τρεις οι νεκροί μετά την επίθεση στον προσφυγικό καταυλισμό Μαγκάζι

Νωρίτερα (βλέπε ανάρτηση στις 09:31) είχαμε αναφερθεί στην ισραηλινή επίθεση στον προσφυγικό καταυλισμό Μαγκάζι.

Ανταποκριτής του Al Jazeera μεταδίδει ότι τρία πτώματα έφτασαν στο νοσοκομείο αλ-Άκσα στην Ντέιρ ελ-Μπάλαχ μετά το ισραηλινό χτύπημα σε αυτοκίνητο στην ανατολική Μαγκάζι.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι είχαν σκοτωθεί δύο άτομα.

10:08 Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ θα συναντηθεί με τον απεσταλμένο του Μακρόν στον Λίβανο για συνομιλίες σχετικά με τις συγκρούσεις Χεζμπολάχ – Ισραήλ

Ο Αμερικανός απεσταλμένος Άμος Χόχσταϊν πρόκειται να συναντηθεί στο Παρίσι με τον απεσταλμένο του Μακρόν για τον Λίβανο Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, εν μέσω ανησυχιών για έναν γενικευμένο πόλεμο μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ.

Τον περασμένο μήνα ο Χόχσταϊν επισκέφθηκε το Ισραήλ και τον Λίβανο στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επίλυση της κατάστασης.

Ενώ βρισκόταν στη Βηρυτό, ο Χόχσταϊν δήλωσε ότι μια διπλωματική λύση μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ είναι «εφικτή και επείγουσα».

09:58 Οι Ισραηλινοί έποικοι έριξαν μολότοφ στις δυνάμεις ασφαλείας που πήγαν να γκρεμίσουν το παράνομο ισραηλινό φυλάκιο

Όπως προαναφέραμε, ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση κατεδάφισης του παράνομου φυλακίου Οζ Ζιόν στη Δυτική Όχθη.

Ισραηλινοί έποικοι έριξαν μέχρι και βόμβες μολότοφ για να τις σταματήσουν, όπως και πέτρες σε αυτοκίνητα.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

09:49 Οι Παλαιστίνιοι δεν εμπιστεύονται πια τις ισραηλινές εντολές εκκένωσης

Ο Χάνι Μαχμούντ μεταδίδει από την Ντέιρ ελ-Μπάλαχ από τη Γάζα ότι:

«Οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται την ισραηλινή αφήγηση για τις ζώνες εκκένωσης και τη μετακίνηση σε άλλες ασφαλείς περιοχές σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν υπάρχει κανένα ασφαλές μέρος σε όλη τη Γάζα. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Χαν Γιουνίς δεν είναι τίποτα λιγότερο από αναγκαστικό εκτοπισμό και συμβαίνει εδώ και μήνες.

Ο ισραηλινός στρατός μιλάει για την αποστολή των ανθρώπων σε ασφαλές μέρος ή για την έκδοση εντολών εκκένωσης ώστε οι άνθρωποι να προστατεύονται, αλλά αυτό δεν είναι ακριβές επί τόπου. Στην πραγματικότητα, είναι παραπλανητικό, αντιφατικό και ασαφές ως επί το πλείστον.

Έχουμε περιπτώσεις όπου άνθρωποι μετακινούνται σε αυτές τις ζώνες εκκένωσης ή σε ασφαλείς περιοχές, όπως τους διέταξε ο ισραηλινός στρατός, και μέσα σε λίγες ώρες από την άφιξή τους, έχουν σκοτωθεί μέσα στην περιοχή στην οποία τους είπαν να μετακινηθούν.

Οι άνθρωποι είναι πλέον διστακτικοί, καταλήγουν στους δρόμους επειδή δεν θέλουν να μετακινηθούν μέσα σε κτίρια κατοικιών που πρόκειται να βομβαρδιστούν».

09:40 Ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού: Οι ισραηλινές δυνάμεις εκκαθάρισαν το παράνομο φυλάκιο Οζ Ζιόν

Ισραηλινοί έποικοι ανέβηκαν πάνω σε μια ισραηλινή μπουλντόζα και έκαψαν λάστιχα, καθώς προσπάθησαν να εμποδίσουν τις ισραηλινές δυνάμεις να εκκαθαρίσουν το παράνομο φυλάκιο Οζ Ζιόν κοντά στη Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα το πρωί, όπως μεταδίδει το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού.

Το Οζ Ζιόν, ή «η δύναμη της Σιών», έχει επανειλημμένα κατεδαφιστεί και επανειλημμένα ανοικοδομηθεί, από τότε που νεαροί Ισραηλινοί έποικοι κατασκεύασαν εκεί για πρώτη φορά πρόχειρα κτίρια σε ιδιόκτητη παλαιστινιακή γη πριν από περίπου 13 χρόνια.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Οζ Ζιόν έρχονται καθώς η Ανώτερη Επιτροπή Σχεδιασμού του Ισραήλ συνεδριάζει σήμερα και αύριο για να συζητήσει την έγκριση ή την προώθηση της κατασκευής περισσότερων από 6.000 νέων κατοικιών σε δεκάδες παράνομους οικισμούς και φυλάκια σε όλη την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Σύμφωνα με την ισραηλινή οργάνωση παρακολούθησης Peace Now, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη υπάρχουν 191 ισραηλινά φυλάκια, που ως επί το πλείστον μοιάζουν με καταυλισμούς, και 146 οικισμοί.

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση στο Οζ Ζιόν.

09:31 Δύο νεκροί μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό στον προσφυγικό καταυλισμό Μαγκάζι

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό που έπληξε ομάδα Παλαιστινίων ανατολικά από τον προσφυγικό καταυλισμό Μαγκάζι στην κεντρική Γάζα, αναφέρει ανταποκριτής του Al Jazeera.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το βορειοδυτικό τμήμα του προσφυγικού καταυλισμού Νουσεϊράτ στην κεντρική Γάζα δέχθηκε επίσης πυρά ισραηλινού πυροβολικού.

09:22 Μόνο δύο ή τρία άτομα γνωρίζουν πού βρίσκεται ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ

Υπάρχουν μόνο δύο ή τρία άτομα που γνωρίζουν πού βρίσκεται ο Γιαχία Σινουάρ, αναφέρει η εφημερίδα Asharq Al-Awsat με έδρα το Λονδίνο, επικαλούμενη πηγές της Χαμάς.

«Ένας πολύ μικρός κύκλος που δεν ξεπερνά τα δύο ή τρία άτομα το πολύ γνωρίζει το πού βρίσκεται και εξασφαλίζει τις διάφορες ανάγκες του, καθώς και την επικοινωνία του με τους ηγέτες του κινήματος εντός και εκτός», δήλωσε η πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Η πηγή συνέχισε ότι ενώ το Ισραήλ έχει προσπαθήσει να δολοφονήσει «πολλούς από τους ηγέτες πρώτης και δεύτερης βαθμίδας» της Χαμάς, «ο Σινουάρ δεν είναι ανάμεσα» σε αυτούς που έχουν μπει επιτυχώς στο στόχαστρο του Ισραήλ.

Οι πηγές δεν διευκρίνισαν αν ο Σινουάρ κρυβόταν στην επιφάνεια ή σε σήραγγες στη Γάζα. Πρόσθεσαν ότι δεν πιστεύουν ότι θα εξέταζε μια συμφωνία που θα τον έβλεπε να εξορίζεται από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Το ρεπορτάζ αναμεταδίδουν και ισραηλινά ΜΜΕ, όπως η Jerusalem Post:

09:13 Παρατηρητές πολέμου: Θερμοβαρικές ρουκέτες χρησιμοποιήθηκαν σε σύνθετη ενέδρα κατά Ισραηλινών στρατιωτών στη Σουτζάγια

Παλαιστίνιοι μαχητές στη συνοικία Σουτζάγια της πόλης της Γάζας πραγματοποίησαν την Τρίτη μια «σύνθετη και πολυφασική επίθεση» κατά των ισραηλινών δυνάμεων, η οποία περιλάμβανε ενέδρα και χρήση «θερμοβαρικών ρουκετών», αναφέρουν παρατηρητές πολέμου.

Οι δυνάμεις της Χαμάς και της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ (PIJ) στόχευσαν αρχικά μια μονάδα Ισραηλινών στρατιωτών σε ένα κτίριο στη Σουτζάγια με μια ισχυρή θερμοβαρική ρουκέτα, αλλά στη συνέχεια ανακατεύθυναν την επίθεσή τους σε μια ισραηλινή δύναμη ταχείας αντίδρασης που είχε αναπτυχθεί για την ανταλλαγή πυρών.

Οι Παλαιστίνιοι μαχητές χρησιμοποίησαν ένα ειδικά διαμορφωμένο εκρηκτικό μηχανισμό για να διαπερνά στρατιωτικά οχήματα, χειροβομβίδες που ρίχνονται όπως οι ρουκέτες και πρόσθετες θερμοβαρικές ρουκέτες εναντίον της δύναμης αντίδρασης, ανέφεραν το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου (ISW) και το Critical Threats Project (CTP) στην τελευταία τους έκθεση πεδίου στη Γάζα.

Η συνδυασμένη ενέδρα και επίθεση από τη Χαμάς και την PIJ ήταν μία από τις τουλάχιστον δέκα επιθέσεις που έγιναν την Τρίτη εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων που επιχειρούν σήμερα στη Σουτζάγια και δείχνει ότι η Χαμάς έχει «τουλάχιστον εν μέρει ανασυγκροτήσει» τις δυνάμεις της από τότε που τα ισραηλινά χερσαία στρατεύματα βρίσκονταν για τελευταία φορά στην περιοχή τον Απρίλιο, αναφέρουν οι αμυντικές δεξαμενές σκέψης με έδρα τις ΗΠΑ.

09:03 Έξι συλλήψεις σε επιδρομές του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη

Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια της εισβολής του στην κατεχόμενη πόλη Καλκίλια της Δυτικής Όχθης, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν επίσης δύο άνδρες μετά την έφοδο στη συνοικία αλ-Ματάρ κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό Καλαντίγια, βόρεια της κατεχόμενης Ανατολικής Ιερουσαλήμ, ενώ ένας έκτος άνδρας συνελήφθη στην πόλη ελ-Μπιρέχ κοντά στη Ραμάλα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

08:59 Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε Παλαιστίνιο γιατρό σε αεροπορικό χτύπημα

Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στην πόλη Ντέιρ ελ-Μπάλαχ στην κεντρική Γάζα, σκοτώνοντας έναν Παλαιστίνιο γιατρό, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Χασάν Χαμντάν, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Τμήματος Εγκαυμάτων και Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Νάσερ, φέρεται να σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά του.

Ο τελικός αριθμός των νεκρών δεν έχει επιβεβαιωθεί.

08:49 Γράφημα για τις εχθροπραξίες στα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Γράφημα του Al Jazeera αποτυπώνει τις επιθέσεις που ανταλλάσσουν Ισραήλ και Χεζμπολάχ στα ισραηλινολιβανέζικα σύνορα, με την κατάσταση να έχει εκτραχυνθεί τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: Al Jazeera

08:41 Η Κίνα στο Συμβούλιο Ασφαλείας: «Υπαίθρια φυλακή» η Γάζα, η αμερικανική πλωτή προβλήτα δεν αποτελεί εναλλακτική λύση στις χερσαίες οδούς για την ανθρωπιστική βοήθεια

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι «ζουν σε μια υπαίθρια φυλακή» στη Γάζα, με τις προμήθειες «νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, τροφίμων, φαρμάκων και καυσίμων» να έχουν διακοπεί, δήλωσε ο πρέσβης της Κίνας, Φου Κονγκ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η Γάζα «βρίσκεται υπό αποκλεισμό εδώ και εννέα μήνες», ενώ το «πιο σημαντικό πέρασμα της Ράφα έχει αναγκαστεί να κλείσει για δύο μήνες λόγω των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων», δήλωσε ο Φου.

Ο Κινέζος πρέσβης επέκρινε με νόημα την προσωρινή προβλήτα που κατασκευάστηκε ως εναλλακτική διαδρομή για τις ανθρωπιστικές παραδόσεις, αναφερόμενος εμμέσως στις ΗΠΑ, ο στρατός των οποίων κατασκεύασε την προβλήτα, ως «κάποια χώρα», σε αγγλική μετάφραση που παρείχε η αποστολή της Κίνας στον ΟΗΕ.

«Η τεράστια επένδυση στην πλωτή αποβάθρα από κάποια χώρα και οι πολλές ανατροπές στη χρήση της δείχνουν για άλλη μια φορά ότι οι χερσαίες διαδρομές μεταφοράς είναι το κλειδί για την επέκταση της ανθρωπιστικής πρόσβασης σε κλίμακα και ο ρόλος τους είναι αναντικατάστατος», είπε.

Δείτε τη σχετική στο Χ:

08:31 Ο Μπάιντεν και ο Νετανιάχου θα συναντηθούν κατά την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον τον Ιούλιο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πρόκειται να συναντηθούν όταν ο Ισραηλινός ηγέτης επισκεφθεί την Ουάσινγκτον αργότερα αυτό τον μήνα για να μιλήσει στο Κογκρέσο, δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ο Νετανιάχου έχει προσκληθεί να μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας των ΗΠΑ στις 24 Ιουλίου. Η ομιλία μποϊκοτάρεται από αρκετούς πολιτικούς υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των γερουσιαστών Ελίζαμπεθ Γουόρεν και Μπέρνι Σάντερς.

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μεταξύ των δύο ηγετών, με τον Μπάιντεν να χαρακτηρίζει τη στρατιωτική εκστρατεία του Ισραήλ στη Γάζα ως «υπερβολική» και τον Νετανιάχου να κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι δεν παρέχουν αρκετή στρατιωτική υποστήριξη.

Δείτε σχετική ανάρτηση από το Reuters:

08:27 Οι IDF λένε ότι μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν πλήγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας σε τοποθεσίες της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τοποθεσίες της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, σύμφωνα με τις IDF.

Οι στόχοι περιλάμβαναν ένα κτίριο που χρησιμοποιείται από την ένοπλη οργάνωση στην Αϊταρούν και υποδομές στην Μπλίντα, τη Γιαρούν και την Ταΐρ Χαρφά, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Οι IDF λένε ότι βομβάρδισαν επίσης περιοχές κοντά στην Λαμπούνε και τη Σιχίνε με πυροβολικό για να «απομακρύνουν τις απειλές».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

08:17 Δώδεκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε «ασφαλή ζώνη» – Νέα ισραηλινά χτυπήματα στον Λίβανο

Καλημέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε και σήμερα τις εξελίξεις σε Γάζα, Ισραήλ, Δυτική Όχθη και την ευρύτερη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε για όσα προηγήθηκαν εδώ

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024