Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Πώς ένας οκτάχρονος έσωσε την αδερφή του από σκύλο που χίμηξε να την σκοτώσει

ΗΠΑ: Πώς ένας οκτάχρονος έσωσε την αδερφή του από σκύλο που χίμηξε να την σκοτώσει

Η εξάχρονη από τις ΗΠΑ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με αρκετά δαγκώματα στο λαιμό της και σοβαρά τραύματα στο πρόσωπό της.

Ένα οκτάχρονο αγόρι από το Μίσιγκαν έσωσε την εξάχρονη αδερφή του από άγρια επίθεση σκύλου που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Ο Νίκολας και η Λίλιαν βρίσκονταν στην αυλή του παππού και της γιαγιάς τους στο Σάγκινο όταν ένα πίτμπουλ από το διπλανό σπίτι φέρεται να πήδηξε τον φράχτη και να έφτασε στην αυλή, όπου έπαιζαν τα δύο παιδιά.

«Τα παιδιά δεν γνωρίζουν τον σκύλο, ο οποίος έχει διαφύγει και στο παρελθόν από τον ιδιοκτήτη του», δήλωσε η μητέρα τους στο Fox News Digital και περιέγραψε ότι το πίτμπουλ επιτέθηκε στην 6χρονη Λίλιαν, δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο και το λαιμό.

«Έχει αρκετά δαγκώματα στο λαιμό της, περίπου 3 εκατοστά, τα οποία λίγο έλειψε να κόψουν την αρτηρία στο λαιμό της. Επίσης, της έχουν γίνει ράμματα στο αριστερό της βλέφαρο και έχει εκτεταμένη νευρική βλάβη στο πρόσωπό της», τόνισε η μητέρα της.

Η εξάχρονη Λίλιαν μετά την επίθεση που δέχτηκε

Πώς ο οκτάχρονος έσωσε την αδερφή του

Ο Νίκολας επενέβη για να προστατεύσει τη μικρή του αδελφή όταν την άκουσε να ουρλιάζει. «Πήδηξε πάνω στον σκύλο και τον τράβηξε από πάνω της και συνέχισε να τον κλωτσάει μέχρι που ήρθε ο παππούς της να βοηθήσει… Απλά προσπαθούσε να σώσει την αδελφή του. Την άκουσε να ουρλιάζει και ανέλαβε αμέσως δράση».

Η Λίλιαν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μίσιγκαν μετά την επίθεση και έχει μακρύ δρόμο για την ανάρρωση, δήλωσε η μητέρα της.

Στον σκύλο μετά την επίθεση έγινε ευθανασία

“Είμαι τόσο λυπημένη για την κόρη μου. Φοβάται να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Φοβάται να ξεκινήσει το σχολείο το φθινόπωρο γιατί νομίζει ότι θα την κοροϊδεύουν [για το πρόσωπό της]. Φοβάται τα σκυλιά”, συμπλήρωσε η μητέρα της.

Ακόμη, δήλωσε ότι θέλει οι ιδιοκτήτες να “αναλάβουν τις ευθύνες τους” και πως ελπίζει η εμπειρία των παιδιών της να κινητοποιήσει γενικά τους ιδιοκτήτες σκύλων να φροντίζουν σωστά τα κατοικίδιά τους.

Το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WNEM αναφέρει ότι στον σκύλο μετά την επίθεση έγινε ευθανασία.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024