Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σάλος με νεαρούς που πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό

ΗΠΑ: Σάλος με νεαρούς που πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό

Η κοπέλα τους ζήτησε τον λογαριασμό και εκείνοι την πέταξαν στη λίμνη. «Άρχισαν να γελούν και να ζητωκραυγάζουν», καταγγέλλει.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα περισταστικό που σημειώθηκε σε κατάστημα εστίασης, με θύμα μία σερβιτόρα.

H Λιάνα Μπέρτελς εργάζεται στο Fish and Company στη λίμνη Οζάρκ, στο Μιζούρι. Την περασμένη Παρασκευή (28/6) έφτασε στο μαγαζί μία παρέα επτά ατόμων. Μεταξύ αυτών και μία κοπέλα, στην οποία η σερβιτόρα αρνήθηκε να σερβίρει αλκοόλ επειδή δεν είχε μαζί της την ταυτότητα.

Η παρέα τελικά παρήγγειλε, αλλά το φαγητό καθυστερούσε. Η Λιάνα Μπέρτελς εξήγησε ότι η κουζίνα είχε πάρα πολλές παραγγελίες και εκείνοι εξαγριωμένοι σηκώθηκαν να φύγουν. Τότε, η σερβιτόρα προσφέρθηκε να τους πακετάρει τα φαγητά τους για να τα πάρουν μαζί τους. Όμως, αντί να πληρώσουν τον λογαριασμό που ήταν 150 δολάρια, σηκώθηκαν και άρχισαν να τρέχουν προς το σκάφος τους στην αποβάθρα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάμντεν ερευνά το περιστατικό και αναζητά πληροφορίες για τους νταήδες πελάτες

Η κοπέλα αρχίζει να τους κυνηγάει, ωστόσο, όπως υποστήριξε κάποιος από την παρέα, της άρπαξε το χέρι και την πέταξε μέσα στη λίμνη.

«Όταν έπεσα μέσα στο νερό, άρχισαν να γελούν και να ζητωκραυγάζουν. Έκλαιγα και ούρλιαζα και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε η σερβιτόρα, η οποία κατάφερε να βγει από το νερό δέκα λεπτά αργότερα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάμντεν ερευνά το περιστατικό και αναζητά πληροφορίες για τους νταήδες πελάτες, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι από άλλη πολιτεία.

Παράλληλα, ο γενικός διευθυντής του Fish and Company, Σον Ντόλβεν, δήλωσε ότι αλλάζει ο τρόπος που το προσωπικό του θα χειρίζεται τυχόν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. «Οι υπάλληλοι πρέπεθ να ενημερώνουν κάποιον

«Αν πρόκειται να κυνηγήσουν πελάτη, πρέπει να ενημερώσουν κάποιον από το κατάστημα ή να πάρουν κάποιον μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει κάποιος εκεί που μπορεί να δει τι συμβαίνει, γιατί μερικές φορές οι κάμερες δεν καταγράφουν τα πάντα», εξήγησε ο Ντόλβεν.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στη σερβιτόρα

Sports in

Ο Ολυμπιακός εναντίον του Μίτσελ και η μέθοδος του Μεντιλίμπαρ

Τέσσερα φιλικά ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία. Το ένα απέναντι στη νέα ομάδα του Μίτσελ που…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024