Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καμερούν: Η κόρη του προέδρου φίλησε Βραζιλιάνα καλλονή και κινδυνεύει με φυλάκιση

Καμερούν: Η κόρη του προέδρου φίλησε Βραζιλιάνα καλλονή και κινδυνεύει με φυλάκιση

Σάλος στο Καμερούν - Η κόρη του προέδρου ανέβασε τη φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια ενώ η ομοφυλοφιλία τιμωρείται αυστηρά στη χώρα

Η κόρη του προέδρου του Καμερούν μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μια εικόνα, στην οποία φιλάει μια άλλη γυναίκα, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις, καθώς στη χώρα οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι παράνομες.

Η 26χρονη Brenda Biya, είναι η «πρώτη κόρη του Καμερούν», όπως λέει και στο προφίλ της, στο οποίο έχει χιλιάδες ακόλουθους.

Όσοι στο Καμερούν εμπλέκονται σε πράξεις ή σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών

Η ανάρτηση δείχνει την 26χρονη Brenda Biya να αγκαλιάζει το μοντέλο από τη Βραζιλία, Layyons Valença. «Είμαι τρελή για σένα & θέλω να το μάθει ο κόσμος», έγραψε η κ. Biya, προσθέτοντας ένα emoji με μια καρδιά.

Ο 91χρονος πατέρας της Brenda, Paul Biya, έγινε πρόεδρος του Καμερούν το 1982 και είναι ένας από τους μακροβιότερους ηγέτες της Αφρικής.

Η κόρη του προέδρου της χώρας με το μοντέλο από τη Βραζιλία:

Άλλη φωτογραφία της Brenda Biya με την Layyons Valença, την ίδια ημέρα

Η εν λόγω αφρικανική χώρα, ωστόσο, κάθε άλλο παρά δεκτική στις σχέσεις μεταξύ ομόφυλων είναι, καθώς όσοι εμπλέκονται σε πράξεις ή σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών, αναφέρει το BBC.

Η Brenda Biya, εκτός από κόρη του προέδρου της χώρας, είναι μουσικός, ζει στο εξωτερικό και ακούει στο όνομα King Nasty.

Αν και η ίδια δεν είπε κάτι για τη σεξουαλικότητά της στην ίδια την ανάρτηση, μοιράστηκε λίγο μετά ένα άρθρο της Le Monde, στο οποίο η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι είχε «κάνει coming out». Επίσης, μοιράστηκε και άλλα μηνύματα από ανθρώπους που εξέφραζαν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό της.

Μεταξύ των υποστηρικτών της 26χρονης ανήκει και η τρανσέξουαλ ακτιβίστρια από το Καμερούν Shakiro, που δήλωσε ότι η ανάρτησή της στο Instagram θα μπορούσε να αποτελέσει «σημείο καμπής για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στο Καμερούν».

Η Shakiro διαμένει επί του παρόντος στο Βέλγιο. Ζήτησε άσυλο εκεί αφού καταδικάστηκε για «απόπειρα ομοφυλοφιλίας» στο Καμερούν.

Αν και η Biya έχει επαινεθεί από ορισμένους, αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Καμερούν απάντησαν στην ανάρτησή της με ομοφοβικά σχόλια.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024