Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπα Βάνγκα: Προέβλεψε πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

Μπάμπα Βάνγκα: Προέβλεψε πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

Η Vangelia Pandeva Gushterova, ευρύτερα γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα, γεννήθηκε το 1911 και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για την υποτιθέμενη ικανότητά της να προβλέπει το μέλλον.

Ευρύτερα γνωστή ως η Νοστράδαμος των Βαλκανίων η μάντισσα Μπάμπα Βάνγκα, παρά το γεγονός ότι ήταν τυφλή από μικρή ηλικία, απέκτησε φήμη για την πρόβλεψη ενός ευρέος φάσματος γεγονότων, τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής της όσο και μετά θάνατον. Η φήμη της ήταν τέτοια που ακόμη και Σοβιετικοί ηγέτες φέρονται να ζήτησαν τη συμβουλή της μετά τους παγκόσμιους πολέμους του 20ού αιώνα.

Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Βουλγαρία που γεννήθηκε το 1911 και η οποία έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για την υποτιθέμενη ικανότητά της να προβλέπει το μέλλον. Αν και έχασε την όρασή της στην παιδική της ηλικία, οι οπαδοί της πιστεύουν ότι απέκτησε την δύναμη να προβλέπει καίρια παγκόσμια γεγονότα.

Λέγεται ότι  οι προβλέψεις της αποτέλεσαν πηγή… ίντριγκας και προσέλκυσαν την προσοχή τόσο του κοινού όσο και διαφόρων ηγετών, με προσωπικότητες όπως ο Βούλγαρος τσάρος Boris III και ο Σοβιετικός ηγέτης Leonid Brezhnev να αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διορατικότητά της.

Σύμφωνα με τις προφητείες της, ο τελικός θάνατος της ανθρωπότητας δεν αποτελεί άμεση ανησυχία

Πολλοί  ισχυρίζονται ότι ανάμεσα στις κορυφαίες προβλέψεις της υπήρξε ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς και οι τραγικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ των αξιοσημείωτων προβλέψεών της ήταν οι μεγάλης κλίμακας ξηρασίες και η έλλειψη νερού που επηρέασαν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το 2022, το Ηνωμένο Βασίλειο γνώρισε τον ξηρότερο Ιούλιο από το 1935, γεγονός που φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τις προβλέψεις της.

Πότε έρχεται το τέλος του κόσμου

Δεδομένου του ιστορικού της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα συμβουλεύονται συχνά όταν συζητείται το ενδεχόμενο ο πλανήτης μας να αντιμετωπίσει έναν Αρμαγεδδώνα. Τι είχε λοιπόν να πει η Μπάμπα Βάνγκα για το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα με τις προφητείες της, ο τελικός θάνατος της ανθρωπότητας δεν αποτελεί άμεση ανησυχία. Η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τελειώσει το έτος 5079, ημερομηνία που σηματοδοτεί την απότομη παύση των προβλέψεών της. Αυτή η μακρινή ημερομηνία παρέχει κάποια καθησύχαση ότι έχουμε χρόνο πριν αντιμετωπίσουμε το τελευταίο κεφάλαιο της ανθρώπινης ιστορίας.

Εν κατακλείδι, ενώ οι προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα έχουν προκαλέσει δέος και σκεπτικισμό, η προφητεία της για το τέλος του κόσμου υποδηλώνει ότι έχουμε πάνω από τρεις χιλιετίες προτού αντιμετωπίσουμε την τελική μας μοίρα.

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024