Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική ζωή της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα.

Δεν αλλάζει τίποτα με τον γάμο

Παλιά που δεν έμεναν οι άνθρωποι πριν από τον γάμο και συγκατοικούσαν μετά, έτρωγαν… τη φρίκη. Εμείς την τρώμε τη φρίκη όταν συγκατοικήσουμε. Οπότε όταν γίνει ο γάμος, δεν αλλάζει κάτι. Δεν περίμενα να παντρευτώ ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση γάμου. Το να είμαι με έναν άνθρωπο όλη μου τη ζωή ναι, αλλά όχι γάμος.

Η γυναίκα όταν αποφασίζει να χωρίσει το έχει αποφασίσει από καιρό. Είμαι πολύ κακιά όταν “φεύγει”. Είμαι σκληρή, είμαι πολύ ειλικρινής, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Ο «πόλεμος» που κατά καιρούς έχει δεχτεί από τα media

«Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος. Πολύ εύκολος στόχο, σκέψου το. Είμαι μια κοπέλα αρχικά, είμαι κορίτσι. Δεύτερον είμαι από γνωστούς γονείς που και ο ΛΕΠΑ είναι πιο τσαχπίνης όπως επίσης είναι και η μαμά μου.

Ήμουν έξω, λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ και πολλές φορές, όταν βλέπουν ανθρώπους που τολμάνε να είναι ο εαυτός τους, τον περισσότερο κόσμο τον ενοχλεί», απάντησε η Κόνι Μεταξά.

Τα δημοσιεύματα χωρισμού

«Είμαι καλά στον γάμο μου. Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει γιατί έβγαλα τη βέρα μου. Μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο στα social media. Που εγώ δεν τον ανέβαζα ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα τον ματιάσουν και εγώ πιστεύω στο μάτι», απάντησε η Κόνι Μεταξά για τον λόγο που δεν δημοσιοποιεί φωτογραφίες με τον σύζυγό της.