Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η viral αντίδρασης της Dua Lipa όταν ένας θαυμαστής άρχισε να τραγουδάει παίζοντας γιουκαλίλι

Η viral αντίδρασης της Dua Lipa όταν ένας θαυμαστής άρχισε να τραγουδάει παίζοντας γιουκαλίλι

Η Dua Lipa άφησε τους θαυμαστές της άναυδους με την αντίδραση της όταν ένας φαν την σταμάτησε για να ακούσει ένα από τα τραγούδια του.

Αφού εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως headliner στο περίφημο φεστιβάλ Glastonbury του Ηνωμένου Βασιλείου, η Dua Lipa  κατέβηκε από τη σκηνή για να προσπαθήσει να απολαύσει το υπόλοιπο φεστιβάλ, μόνο και μόνο για να τη σταματήσει ένας θαυμαστής που της ζήτησε να ακούσει ένα από τα δικά του κομμάτια, βγάζοντας μάλιστα ένα γιουκαλίλι για να το κάνει.

«Το λατρεύω φίλε, είναι τόσο καλό»

Ο μουσικός Liam C μοιράστηκε ένα απόσπασμα στο Instagram του από τη στιγμή που πλησίασε την τραγουδίστρια του «Dance the Night», ζητώντας συγγνώμη που την ενόχλησε, προτού την συγχαρεί το ντοκιμαντέρ της Camden. Μετέπειτα της βάζει να ακούσει ένα από τα τραγούδια του για να τραβήξει την αντίδρασή της στην κάμερα.

«Έκανε περισσότερα από αρκετά. Φαινόταν αμήχανη επειδή είχε κάποιον να την κινηματογραφεί. Αυτή είναι μια φυσική αντίδραση ανεξάρτητα από τη φήμη. Δεν ήξερε πραγματικά τι συνέβαινε ή τι να περιμένει, οπότε φυσικά έψαχνε την έξοδο»

Στη συνέχεια ο Liam C αρχίζει να τραγουδάει με την Dua Lipa να κουνάει ευγενικά το κεφάλι της στο παρασκήνιο, χαμογελώντας, γελώντας, πριν αρχίσει να φεύγει, αλλά όχι πριν πει στον Liam C: «Το λατρεύω φίλε, είναι τόσο καλό». Α, και να συμφωνήσει στο αίτημά του για μια γρήγορη αγκαλιά επίσης.

Και δεν άργησαν οι χρήστες των social media να τοποθετηθούν για την «αμήχανη» στιγμή, πολλοί υποστηρίζοντας την Dua Lipa.

Ένας χρήστης έγραψε: «Φαίνεται στο βλέμμα της ότι ψάχνει απελπισμένα να ξεφύγει», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό ήταν πολύ άβολο».

Ωστόσο, ένας τρίτος σχολίασε: «Όλοι λένε ότι φαινόταν αμήχανη. Αυτή είναι μια φυσική αντίδραση όταν άγνωστοι τραγουδούν μπροστά στο πρόσωπό σου».

Ένας τέταρτος συμπλήρωσε: «Ήταν ευγενική! Θα μπορούσε να του πει να εξαφανιστεί. Το κοινό δεν είναι ιδιοκτήτης της και σίγουρα δεν έχει το δικαίωμα να απαιτεί την προσοχή της».

Και ένας πέμπτος αποφάνθηκε: «Έκανε περισσότερα από αρκετά. Φαινόταν αμήχανη επειδή είχε κάποιον να την κινηματογραφεί. Αυτή είναι μια φυσική αντίδραση ανεξάρτητα από τη φήμη. Δεν ήξερε πραγματικά τι συνέβαινε ή τι να περιμένει, οπότε φυσικά έψαχνε την έξοδο. Την εξέθεσε μόνο για το γεγονός ότι ήταν αρκετά φυσιολογική. Αν κάποιος με σταματούσε έτσι στο δρόμο, μάλλον θα το έβαζα στα πόδια tbf».

Ωστόσο, άλλοι επικρότησαν τον Liam C για την τολμηρή του κίνηση.

*Με πληροφορίες από: Unilad

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024