Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Tα τελευταία 5 χρόνια περνώ δύσκολα, το στομάχι μου είναι χάλια»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Tα τελευταία 5 χρόνια περνώ δύσκολα, το στομάχι μου είναι χάλια»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στο «Πάμε Δανάη».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα νέα πρόσωπα στην tv, το παράπονο από την Ελένη Μενεγάκη, τη διαφωνία με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για την αποδοχή των ομοφυλόφιλων.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Δεν ήθελα να το ακυρώσω, έστω και έτσι κάτω από αντίξοες συνθήκες είμαι εδώ. Από ψυχιατρικής άποψης, αν το αναλύσουμε, όταν δουλεύεις πολύ μάλλον κάτι δεν θέλεις να σκέφτεσαι. Να μην αφήνεις τον εαυτό σου να κάθεται πολύ ώρα με εσένα. Από την άλλη μεριά, αυτά που κάνω, τα κάνω με μεγάλη χαρά, δεν αγκομαχώ ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Η ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν

«Για την ταξιδιωτική εκπομπή που κάνω γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, ανυπομονώ να έρθει το επόμενο τριήμερο για να ξαναφύγουμε. Η Νάνσυ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά γίνονται ομηρικοί καβγάδες στο ραδιόφωνο. Είναι πολύ δυναμική, Αρβανίτισσα. Δουλεύω λοιπόν τόσο πολύ γιατί ότι κάνω, το κάνω με πολύ κέφι. Η ταξιδιωτική εκπομπής θα είναι μόνο 12 επεισόδια και θα λέγεται «The road show».

Τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης

«Το ότι εγώ είμαι εκεί φταίει που δεν εμφανίζονται νέα άτομα στην τηλεόραση; Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί περισσότερα από 30 άτομα. Από το ‘’The Tοnight Show” και εγώ ο ίδιος έβγαλα νέα πρόσωπα. Έβρισκα ανθρώπους από το διαδίκτυο που μου άρεσαν.

Δεν θεωρώ ότι το τηλεπαιχνίδι ή το “The Tonight” κόβει τη θέση κάποιων άλλων ανθρώπων. Όλα τα κανάλια βρίσκουν νέες προτάσεις. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση άλλα 20 χρόνια, δεν θέλω να τα παρατήσω. Από ένσημα είμαι καλυμμένος, 34 κολλημένα».

Η Ελένη Μενεγάκη και το παράπονο

«Με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη, είμαι πληγωμένος που δεν ήρθε ποτέ στην εκπομπής. Να είναι καλά, την σέβομαι έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές άλλα είμαι βαθιά πληγωμένος από την συμπεριφορά της.

Το έχω ξαναπεί αυτό για την Ελένη και το έχει παίξει και στην εκπομπή της. Περίμενα ότι θα το άκουγε και θα μου έλεγε «ρε Γρηγόρη, πότε να έρθω;». Έχω πάει στην εκπομπής της 7 φορές και εκείνη δεν ήρθε πάρα μόνο μια φορά το 1998 που ήμουν στην ΕΡΤ3. Δεν ξανάρθε ποτέ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το ότι βγάζω 3 εκπομπές την εβδομάδα που βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, κάνοντας πρωταθλητισμό, είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Το «The tonight» έμεινε μόνο του εκεί αργά τα μεσάνυχτα. Εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί από εκείνες τις ώρες.

Mε συγκινεί πολύ ότι το «Tonight» κάθεται απέναντι και χέει παλέψει με το 65% του Survivor κάνοντας νούμερα πολύ σημαντικά. Εύχομαι στην Ελένη μέσα από την καρδιά μου να είναι καλά και να περνάει όμορφα. Νομίζω έχει βρει τον παράδεισό της εκεί στην Άνδρο».

«Είναι 100% διαφορετικός ο τρόπος ο δικός μου από του Γιώργου Λιάγκα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι που επαγγελματικά δεν εκτιμά καθόλου ενώ μίλησε και για το γεγονός πως έγινε κουμπάρος παντρεύοντας ένα ζευγάρι ομόφυλων ζευγαριών.

«Μπορεί να υπάρχουν και από το ίδιο το κανάλι. Προχθές πάντρεψα δύο παιδιά, ένα ομόφυλο ζευγάρι. Με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε ότι του είπαν στο καφενείο: ‘’καλά ο γιος σου πάντρεψε δύο γκέι;’’.

Μεγάλωσα δύσκολα με έναν πατέρα πολύ σκληρό

Μεγάλωσα δύσκολα με έναν πατέρα πολύ σκληρό στις απόψεις του που δεν ανεχόταν πολλά πράγματα. Όταν μεγαλώνεις με αυτές τις απόψεις και έχοντας τον πατέρα σου σαν ίνδαλμα, μεγαλώνεις σαν ωρολογιακή βομβά. Για να τα πετάξεις όλα αυτά πρέπει να κάνεις πολλή δουλειά. Τι σε νοιάζει αν ο άλλος είναι γκέι; Όλοι αυτοί που νοιάζονται γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι φοβερά δυστυχισμένοι».

Ο Γιώργος Λιάγκας

«Έχω κάποιες διαφωνίες σε ότι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα αλλά δεν είναι επί προσωπικού. Εγώ έχω κάποια διαφορετική λογική στον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων που με βρίσκει αντίθετο με τον Γιώργο. Δεν μπορώ να μην τον συγχαρώ για την επιτυχία που κάνει.

Δουλεύει πολύ και βρίσκει πάντα τον τρόπο να βγάλει από την μύγα ξύγκι. Πρέπει να σεβαστούμε την επιτυχία που κάνουν κάποιοι με τον τρόπο που την κάνουν.

Εάν εγώ έχω διαφορετική άποψη στον τρόπο που λειτουργούν το κρατώ για μένα. Είναι 100% διαφορετικός ο τρόπος ο δικός μου από του Γιώργου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο τρόπος ο δικός μου είναι καλύτερος. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα έκρινα τον Γιώργο όταν οι δικές μας οι δουλειές κρίνονται από τον κόσμο».

Η σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου και ο γιος του

«Ο  γιος μου Αναστάσης μένει με τη μητέρα του. Με την Νάνσυ μεγαλώνουμε τον Νικόλα που πλέον είναι σαν παιδί μου και αυτός. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι στο σπίτι με τον άνθρωπό σου και στην διπλανή πόρτα να μεγαλώνει ένα παιδί το οποίο δεν είναι το βιολογικό παιδί σου.

Ο Νικόλας έχει έναν υπέροχο πατέρα, είναι μια υπέροχη οικογένεια.

Για μένα οικογένεια υπάρχει ακόμα και όταν χωρίζεις εάν έχεις ένα παιδί. Όταν υπάρχει ένα παιδί όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο, το πώς κινείσαι μέσα στο σπίτι θέλει έναν σεβασμό. Παρακαλάω τον Αναστάση να γίνει χορευτής. Θέλω να τον βλέπω να χορεύει. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πατέρα μου να με παρακαλάει να πάω να γίνω χορευτής».

Η περιπέτεια υγείας του και το φάρμακο που του έκανε κακό

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του, ο αγαπημένος παρουσιαστής αποκάλυψε πως τα  τελευταία 5 χρόνια περνάει πάρα πολύ δύσκολα λόγω των κιλών του.

«Πριν από λίγες ημέρες αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ αυτό το φάρμακο που έπαιρνα και στέλνω ένα εξώδικο για το τι συνέβη με αυτό το φάρμακο σε μένα. Με το φάρμακο αυτό, έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου.

Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά γιατί στο φάρμακο αυτό αναγραφόντουσαν οι παρενέργειες. Μπήκα μέσα σε ένα γεμάτο ραδιόφωνο με κόσμο και άρχισα να σπρώχνω. Είναι ένας αγώνας για να βοηθήσω τον κόσμο.

Δεν ξέρεις πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει που κάνω αυτή την εκπομπή, που περπατάω, ανεβαίνω κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Δεν είμαι όπως όταν ήμουν 25χρονων και ζύγιζα 75 κιλά. Ζυγίζω τα διπλάσια πια. Πονάω πολύ και είμαι έτσι σήμερα γιατί κάνω μια νέα προσπάθεια και το στομάχι μου είναι χάλια. Θέλω να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλους τους ανθρώπους που έχουν κιλά. Να τους σέβονται», είπε αρχικά.

«Ο κόσμος είναι αυθάδεις στον δρόμο, μου λένε: «Αρναούτογλου πώς έγινες έτσι, έγινες σαν ελέφαντας. Βλέπουν γυναίκες με παραπάνω κιλά και γελάνε και τις κοροϊδεύουν, δεν καταλαβαίνουν τι πόνο δίνουν. Εάν ήξερα θα αφιέρωνα τη ζωή μου στο πώς θα βοηθήσω ανθρώπους να χάσουν κιλά για να ξαναδώ το χαμόγελό τους. Νομίζω πως ναι, είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία.

Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι σημαίνει. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα».

Παραδέχεται πως τίποτα δεν του ήρθε εύκολα

«Υπήρξε άνθρωπος στον ANT1 που προσπάθησε να μου σταματήσει την καριέρα. Όλα έρχονται μέσα από τον θεό. Αυτό είναι η καταπολέμηση του εγωισμού, ό,τι πει ο θεός».

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024