Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 32χρονος άνδρας, συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου που βρέθηκε νεκρός —από δύο γυναίκες— σε δρόμο του Λασιθίου το απόγευμα της Τετάρτης (3/7).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 32χρονος ομολόγησε στις Αρχές πως εκείνος πυροβόλησε τον 36χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια γλεντιού για το κούρεμα των προβάτων (κουρές) σε τοποθεσία του Οροπεδίου Καθαρού στο Λασίθι, όπου ο καθ’ ομολογίαν δράστης και το θύμα ήταν παρόντες με την παρέα τους.

Νεκρός στο Λασίθι: Είχε καταναλώσει αλκοόλ και πυροβολούσε άσκοπα

Ο 32χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και επιδόθηκε σε άσκοπους πυροβολισμούς, με πιστόλι. Φέρεται επίσης ότι οι δύο άνδρες —θύμα και δράστης—  είχαν μεταξύ τους όχι εξ αίματος, αλλά συγγενική σχέση.

Μετά τον πυροβολισμό που πέτυχε στη θωρακική χώρα τον άτυχο 36χρονο, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεκρός στο Λασίθι: Δεν θυμάται πού πέταξε το όπλο

Μάλιστα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης —ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ— είπε στην Αστυνομία ότι δεν θυμάται πού πέταξε το όπλο, όταν αντιλήφθηκε την πράξη του. Επιπλέον τα πρώτα στοιχεία έκαναν λόγο για κυνηγετικό όπλο, ενώ ο 32χρονος μιλάει για πιστόλι.

Ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΤΑΕ Λασιθίου και έχει αποδεχθεί την τέλεση της πράξης.