Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχικό: Διπλή έρευνα του Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Ψυχικό: Διπλή έρευνα του Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ψυχικό αναζητούν τον δράστη, αλλά και το ενδεχόμενο να υπήρχε ηθικός αυτουργός.

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία για τον δράστη της δολοφονίας, εξετάζοντας καρέ – καρέ τα βίντεο από τις κινήσεις του, τόσο την ημέρα της δολοφονίας, όσο και τις προηγούμενες που είχε κάνει «πρόβα» τη διαφυγή του.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους πλάνα που δείχνουν τον οδηγό του scooter χωρίς κράνος.

Έτσι, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις του στους δρόμου του Ψυχικού ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να βρουν το στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη σύλληψή του δολοφόνου.

Στη Μύκονο για συγκεκριμένα άτομα

Από την άλλη, το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που κατευθύνεται στη Μύκονο δεν θα βρεθεί εκεί τυχαία ή κάνοντας την έρευνα από μηδενική βάση.


Οι αστυνομικοί έχουν ήδη βάλει στο στόχαστρο δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τον 54χρονο τοπογράφο και θα μπορούσαν να είναι εκείνοι οι ηθικοί αυτουργού σε μία τέτοια δολοφονία.

Αντιδικίες λόγω της δουλειάς του

Όπως αποκαλύπτει το MEGA και η εκπομπή Live News, τα τοπογραφικά του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη είχαν προκαλέσει αντιδικίες, με μία από αυτές τις υποθέσεις να βρίσκεται στα δικαστήρια.

Στο Live News μίλησε άτομο από το περιβάλλον του ξενοδόχου, ο οποίος περιγράφει την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα λέει, ο ξενοδόχος κατηγορεί τον 54χρονο τοπογράφο για πλαστά τοπογραφικά, τα οποία είχε τη δυνατότητα να νομιμοποιήσει στη συνέχεια.

«Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε υπογράψει να το πουλήσει και μπήκε μηχανικός να κάνει τις αποτυπώσεις. Ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε ανέλαβε αυτή τη δουλειά και εμφάνισε στην αγοράστρια εταιρεία κτίρια που δεν υπήρχαν. Αυτές οι ανύπαρκτες κατασκευές ήταν 22.000 μέτρα, σαν να είναι 500 μεζονέτες των 50 μέτρων. Ήταν όλα ψεύτικα».

«Εμφάνισε ότι υπήρχαν από το 1993. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κατάλαβε τι γινόταν και δεν υπέγραψε, τους έστειλε εξώδικα. Τους είπε ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, γιατί δεν ήταν ένα δύο μέτρα, ήταν περισσότερα. Αυτά έκανε το γραφείο του 54χρονου που δολοφονήθηκε».

Η υπόθεση, θα πει, βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και δύο χρόνια.

«Ο ξενοδόχος είναι στα δικαστήρια μ’ αυτούς δύο χρόνια τώρα. Τους κατηγόρησε μάλιστα για σύσταση τιμωρίας. Αν δεν τους είχε καταλάβει ο ξενοδόχος θα τα νομιμοποιούσαν και θα βρισκόταν στο τέλος υπεύθυνος», είπε το περιβάλλον του ξενοδόχου.

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024