Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχικό: Σήμερα καταθέτουν τρία πρόσωπα για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Ψυχικό: Σήμερα καταθέτουν τρία πρόσωπα για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Αποκλειστικό βίντεο που αποκάλυψε το in δείχνει τον δολοφόνο να πηγαίνει από την προηγούμενη ημέρα να ελέγξει τη γειτονιά στο Ψυχικό όπου διέμενε το θύμα

Πλήθος ερωτημάτων έχει αφήσει πίσω της η εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης (2/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν του θύματος και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες – συνεργασίες, καθώς ήταν από τους πιο γνωστούς τοπογράφους των Κυκλάδων με έντονη δραστηριότητα στη Μύκονο.

Τα νεότερα στοιχεία της υπόθεσης αναφέρουν πως σήμερα αναμένεται να καταθέσουν τρία άτομα του στενού περιβάλλοντος του 54χρονου, συγκεκριμένα τρεις επιχειρηματίες με τους οποίους το θύμα είχε συνεργαστεί παλαιότερα.

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάτοικοι του έκαναν (του δολοφόνου) παρατηρήσεις»

Μάλιστα, στο νησί των ανέμων συζητείται έντονα η διαμάχη που είχε ο 54χρονος με κάποιον μεσίτη, το οποίο είχε αναφέρει στους κοντινούς του ανθρώπους και πίστευε ότι είναι το άτομο που είχε βάλει κάποιους να τον χτυπήσουν στο παρελθόν.

«Οι έρευνες εστιάζουν στη Μύκονο»

Για την υπόθεση μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου στο Mega.

«Η αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει με πληροφορίες αλλά με καταθέσεις. Οι έρευνες εστιάζονται στην Μύκονο γιατί εκεί ήταν η μεγαλύτερή του επαγγελματική δραστηριότητα», είπε.

Επιπλέον αναφορικά με το γεγονός ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το σημείο την προηγούμενη ημέρα, η κ. Δημογλίδου αποκάλυψε ότι κάτοικοι της περιοχής του είχαν κάνει παρατήρηση.

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάτοικοι του έκαναν παρατηρήσεις. Την ίδια αμφίεση που ήταν την ημέρα της δολοφονίας φορούσε και την προηγουμένη ημέρα. Προσπαθούμε να συλλέξουμε στοιχεία για το από πού έφυγε για να μπορέσουμε να δούμε την διαδρομή του», εξήγησε η ίδια.

Δείτε το βίντεο: 

Βίντεο ντοκουμέντο του in

Το βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι του δολοφόνου στο Ψυχικό αποκάλυψε το in.

Στο αποκλειστικό βίντεο καταγράφεται ο δολοφόνος, λίγα λεπτά πριν ανοίξει πυρ εναντίον του 54χρονου τοπογράφου.

Είναι η στιγμή που στήνει καρτέρι στο θύμα του, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας σε μια ήσυχη γειτονιά του Ψυχικού.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο δράστης σταθμεύει τη μηχανή του στην οδό Κρήτης, προκειμένου να περιμένει εκεί μέχρι να φτάσει στο σημείο και το θύμα του.

Υπενθυμίζεται ότι μερικά μέτρα μακριά βρίσκεται η εταιρεία του 54χρονου. Εκεί όπου το θύμα σταμάτησε για να παρκάρει, λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός.

Δείτε το βίντεο:

Έφτασε πριν το θύμα του

Στο βίντεο φαίνεται η ώρα που φτάνει στο σημείο ο δράστης, με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που τον καταγράφει να δείχνει 07:14. Ωστόσο, το καταγραφικό «χάνει» περίπου 12 λεπτά, με την πραγματική ώρα να είναι 07:26.

Μία ώρα, ο δράστης που φορά full face κράνος, μαύρο μπουφάν και καφέ παντελόνι θα πυροβολήσει εναντίον του 54χρονου 21 φορές, με τις μισές —σύμφωνα με πληροφορίες— να βρίσκουν στόχο.

Όπως σημειώνουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δράστης χρησιμοποίησε και δεύτερο γεμιστήρα. Κι αυτό για να είναι σίγουρος ότι θα πετύχει το σκοπό του.

Είχε κάνει πρόβα την προηγούμενη ημέρα στο Ψυχικό

Στο δεύτερο αποκαλυπτικό βίντεο του in, καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη μία ημέρα πριν τη δολοφονική επίθεση.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος άνδρας με το ίδιο scooter να βρίσκεται πάλι στην οδό Κρήτης. Αυτή τη φορά διερχόμενος ανάποδα το δρόμο.

Αυτή τη φορά το ρολόι στο καταγραφικό γράφει 07:38 (πραγματική ώρα 07:50), με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ήταν η τελική πρόβα για την δολοφονική επίθεση.

Προφανώς ο δράστης να θέλει να δει από κοντά το σημείο που θα επιτεθεί εναντίον του 54χρονου. Αλλά και τη γύρω περιοχή ώστε να εξασφαλίσει την άμεση διαφυγή του.

 Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά κλείνει στο ΝΒΑ

O Πι Τζέι Ντοζίερ ακούστηκε για τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες μέρες, όμως όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024