Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το challenge που έβαλαν σε έφηβους ο Κύπριος influencer, Φειδίας Παναγιώτου, εκλεγμένος Ευρωβουλευτής και ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το βίντεο είχε γυριστεί πριν τις ευρωεκλογές 2024 αλλά δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη την 1η Ιουλίου.

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, όπως συνηθίζεται στις «Ιδιωτικές κατακραυγές» οι δύο δημοφιλείς YouTubers βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα challenges με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Φειδίας και Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου και άλλα ντροπιαστικά challenges…

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Φειδίας κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα σε παιδιά, φυσικά με «ανταλλαγή» την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεο τους

Τα ντροπιαστικά challenges

Σε ένα από τα challenges, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε έναν νεαρό να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους, πράγμα που τελικά όντως έγινε και ο νεαρός κέρδισε ακόμα ένα 50αρικο.

Eπίσης ανατέθηκε σε μια κοπέλα να βρει κάποιον μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.

Μια από τις «δοκιμασίες» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να φορέσουν το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη, ώστε να πάρουν τα χρήματα. Η γυναίκα στην αρχή αρνιόταν, αλλά μετά από αρκετή πίεση τους έκανε τη «χάρη» και πήραν τα λεφτά.