Τα τελευταία δύο χρόνια, μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες και κωμικούς παγκοσμίως, έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει βάλει τέλος σε μια κάποτε επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή, όπου έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο λόγος για την Ellen DeGeneres, η οποία το 2022 ολοκλήρωσε την εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show», μετά από 19 σεζόν. Βασική αιτία πίσω από το γεγονός αυτό, ήταν οι κατηγορίες εις βάρος της, για τοξική και κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες της.

O ένας μετά τον άλλο, είτε αποχωρούσαν είτε μιλούσαν για το bullying που είχαν υποστεί, όσο συνεργάζονταν μαζί της. Κάπως έτσι οι φήμες και τα αρνητικά σχόλια γύρω από την DeGeneres άρχισαν να γιγαντώνονται, με την ίδια να παραμένει σιωπηλή.

Όλα αυτά άλλαξαν μέχρι πριν από λίγο, όπου πήρε θέση σχετικά με τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα και την συμπεριφορά της. Έχοντας αφήσει τα τηλεοπτικά πλατό, η Ellen πραγματοποιεί stand up comedies σε διάφορες χώρες και πολιτείες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καλιφόρνια, έκανε μια ειδική αναφορά στο ξαφνικό φινάλε της εκπομπής της, ξεκαθαρίζοντας πως τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τον χαρακτήρα της, δεν είναι η αλήθεια.

«Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα, αλλά κακιά δεν είμαι», είπε η DeGeneres. «Μπορεί να είμαι απαιτητική, ανυπόμονη και σκληρή. Είμαι μια δυνατή γυναίκα. Κάποτε έλεγα «δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι για μένα». Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το είπα στο απόγειο της δημοτικότητάς μου», ισχυρίστηκε η Ellen DeGeneres, δηλώνοντας πως τα αρνητικά σχόλια, όχι μόνο δεν της περνούν απαρατήρητα, αλλά την επηρεάζουν κιόλας.

Μεταξύ άλλων η ίδια δήλωσε, πως μόλις ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της στην περιοδεία που τρέχει, η ίδια θα αφήσει πίσω της την δημόσια ζωή και θα ακολουθήσει μια ήρεμη και ήσυχη καθημερινότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Grace