Έπειτα από την σοκαριστική διακοπή της συνεργασίας της με το Spotify που φιλοξενούσε το podcast της, με τίτλο «Archetypes» το 2023, η Meghan Markle εξασφάλισε την συνέχεια του κλείνοντας συμφωνία με την πλατφόρμα Lemonada.

Στην αρχή της χρονιάς είχε ανακοινώσει την έναρξη της νέας συνεργασίας της με μεγάλο ενθουσιασμό: «Το να μπορείς να υποστηρίξεις μια εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες με ένα ρόστερ από podcast που προκαλούν σκέψη και προβληματισμούς είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσει το 2024» είχε δηλώσει.

Έχουν περάσει ωστόσο έξι μήνες και ακόμη η σειρά podcast δεν έχει ξεκινήσει. Για την ακρίβεια το «Archetypes» δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από το 2025.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ένας από τους λόγους της καθυστέρησης είναι ότι η Meghan δυσκολεύεται να βρει προσκεκλημένους για το podcast.

Φήμες ήθελαν την Meghan να μην είχε συνομιλήσει η ίδια με όλους τους καλεσμένους του podcast. Οι λιγότερο διάσημοι προσκεκλημένοι έδιναν τη συνέντευξη σε συνεργάτη της, και κατόπιν η Meghan ηχογραφούσε με την δική της φωνή τις ερωτήσεις για να παρουσιαστεί το τελικό αποτέλεσμα στο podcast.

Όταν ξεκίνησε το «Archetypes» στο Spotify, στο podcast είχαν φιλοξενηθεί διασημότητες όπως η Serena Williams και η Mariah Carey, όμως το κοινό δεν είχε ανταποκριθεί όπως αναμενόταν και το Spotify διέκοψε ξαφνικά την συνεργασία με την Δούκισσα.

Ακολούθησαν φήμες που ήθελαν την Meghan να μην είχε συνομιλήσει η ίδια με όλους τους καλεσμένους του podcast. Οι λιγότερο διάσημοι προσκεκλημένοι έδιναν τη συνέντευξη σε συνεργάτη της, και κατόπιν η Meghan ηχογραφούσε με την δική της φωνή τις ερωτήσεις για να παρουσιαστεί το τελικό αποτέλεσμα στο podcast.

Ανώνυμες πηγές από το Spotify είχαν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για την εξέλιξη της συνεργασίας με την Meghan κατηγορώντας την για τυχοδιωκτισμό.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, με την συνεργασία τους με το Netflix στον αέρα, η Meghan και ο Χάρι μοιάζουν να μην έχουν καταφέρει να γίνουν δεκτοί στον κόσμο των A-list διασημοτήτων όπως ίσως περίμεναν, για την ακρίβεια οι σχέσεις τους με κάποιες από αυτές τις διασημότητες έχουν κλονιστεί, όπως για παράδειγμα η φιλία που είχε το ζευγάρι με τους Beckham.

Σύμφωνα με ειδικούς της υψηλής τέχνης του p.r που μίλησαν στα διεθνή μέσα, η Meghan αναμένεται τώρα να αποταθεί στους φίλους που της έχουν απομείνει, όπως για παράδειγμα η Priyanka Chopra.

Ωστόσο κάποιοι πιστεύουν ότι η δούκισσα θα πρέπει να χαμηλώσει τις προσδοκίες της και να προσκαλέσει πρόσωπα όπως οι αλλοτινοί συμπρωταγωνιστές της στο σήριαλ “Suits” και διασημότητες μικρότερου διαμετρήματος…

Πηγή: grace.gr

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images/Ideal Image