Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Julia Roberts γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με ένα παθιασμένο φιλί στο Instagram

Η Julia Roberts γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με ένα παθιασμένο φιλί στο Instagram

Η Julia Roberts, μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, και ο Daniel Moder, καταξιωμένος κινηματογραφιστής, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Mexican" το 2000.

Η Julia Roberts και ο Daniel Moder γιορτάζουν 22 χρόνια γάμου, και η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να μοιραστεί μια τρυφερή throwback φωτογραφία για να σηματοδοτήσει την επέτειο. Στη φωτογραφία αυτή, βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι να φιλιέται, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη διαχρονική αγάπη και σύνδεσή τους.

Η Julia Roberts, μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, και ο Daniel Moder, καταξιωμένος κινηματογραφιστής, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2000. Η χημεία τους ήταν αμέσως εμφανής, και δύο χρόνια αργότερα, στις 4 Ιουλίου 2002, παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο ράντσο της Roberts στο Taos του Νέου Μεξικού.

Ο γάμος τους παραμένει ένας από τους πιο σταθερούς και αγαπημένους του Χόλιγουντ. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τους δίδυμους Hazel και Phinnaeus, που γεννήθηκαν το 2004, και τον Henry, που γεννήθηκε το 2007. Η οικογένειά τους είναι γνωστή για την προσήλωση στην ιδιωτικότητα και την αποφυγή από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το διάσημο προφίλ τους.

Με την ανάρτηση της throwback φωτογραφίας, η Julia Roberts όχι μόνο γιορτάζει τα 22 χρόνια κοινής ζωής με τον Daniel Moder, αλλά και υπενθυμίζει στους θαυμαστές της την ομορφιά και την δύναμη της αληθινής αγάπης. Λατρεύει άλλωστε τα throwbacks. Μάλιστα πρόσφατα νοστάλγησε την νηπιακή ηλικία του γιου της που είχε γενέθλια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του.

Πηγή: Grace

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024