Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το Olympia Golden Beach Resort & Spa Γιορτάζει την Κατάκτηση του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα»

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa Γιορτάζει την Κατάκτηση του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα»

Η αριστεία αναγνωρίζεται μέσω των σχολίων των επισκεπτών αντί για ψήφους από το γενικό κοινό ή από επιτροπή κριτών

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa τιμήθηκε με το βραβείο Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα», αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό το βραβείο αναδεικνύει την αφοσίωσή μας στην περιβαλλοντική διαχείριση διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης για τους επισκέπτες μας.

Το Βραβείο Καλύτερου Βιώσιμου Ξενοδοχείου στην Ελλάδα απονέμεται σε ξενοδοχεία που επιδεικνύουν σημαντικές ενέργειες σε βιώσιμες πρακτικές, από την ενεργειακή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση νερού μέχρι τη μείωση αποβλήτων και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρωτοβουλίες. Το θέρετρό μας βρίσκεται στην πρωτοπορία της ενσωμάτωσης αυτών των πρακτικών με τρόπο που ενισχύει τις εμπειρίες των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε διαμονή είναι τόσο πολυτελής όσο και περιβαλλοντικά συνειδητή.

Η φετινή αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της συνεχούς μας προσπάθειας να καινοτομούμε και να εφαρμόζουμε βιώσιμες λύσεις σε κάθε πτυχή των λειτουργιών μας. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας μας στη βιωσιμότητα έχουν θέσει ένα σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, καθιστώντας μας προτιμώμενη επιλογή για τους ταξιδιώτες με οικολογική συνείδηση.

Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του: «Η λήψη του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 ‘Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα’ είναι μια πολύ σοβαρή βράβευση. Αντικατοπτρίζει το πάθος και τη δέσμευση της ομάδας μας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την πολυτέλεια που οι επισκέπτες μας περιμένουν. Αυτή η διάκριση μας παρακινεί να συνεχίσουμε το βιώσιμο ταξίδι μας και να εμπνεύσουμε και άλλους στην τουριστική βιομηχανία».

Καθώς γιορτάζουμε αυτό το επίτευγμα, εκφράζουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στους πολύτιμους επισκέπτες και συνεργάτες μας που υποστηρίζουν τις βιώσιμες πρωτοβουλίες μας. Η συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και η ενθάρρυνσή σας τροφοδοτούν τη δέσμευσή μας για αριστεία και βιωσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές των βραβείων του 2024, επισκεφθείτε το www.hautegrandeur.com.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, όπου η πολυτέλεια συναντά τη βιωσιμότητα και ζήστε από πρώτο χέρι πώς μεταμορφώνουμε το μέλλον των ταξιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://ogb.gr ή καλέστε στο +30 26230 95999.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024