Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θερινές εκπτώσεις: Όσα σε συμφέρει να αγοράσεις

Θερινές εκπτώσεις: Όσα σε συμφέρει να αγοράσεις

Είμαστε μια "ανάσα" μακριά από τις θερινές εκπτώσεις... Έχεις προετοιμαστεί;

Στις 8 Ιουλίου, την δεύτερη δηλαδή Κυριακή του Ιουλίου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις, οπότε και τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει έως και τις 31 Αυγούστου για να προλάβετε να κάνετε όλες σας τις αγορές, αποκτώντας όλα όσα χρειάζεστε.

Φέτος όμως, μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία shopping από την άνεση και την δροσιά του σαλονιού σας, δίχως να χρειαστείτε να μεταβείτε στα καταστήματα. Στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR μπορείτε να βρείτε όλα όσα αναζητάτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή και να τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Τι σε συμφέρει να αγοράσεις τις φετινές θερινές εκπτώσεις

Σκέφτεστε να επενδύσετε ενόψει καλοκαιριού σε ένα νέο smartphone, tablet ή laptop; Χρειάζεστε καινούργια ακουστικά, ένα smartwatch για να καταγράφετε την φυσική σας δραστηριότητα ή μια ολοκαίνουργια τηλεόραση για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες;

Βέβαια μπορεί να έχει έρθει η στιγμή να ανανεώσετε τους χώρους σας, επενδύοντας σε μια μηχανή espresso για θεσπέσιο freddo κάθε πρωί ή μια φριτέζα για να ολοκληρωθεί η κουζίνα σας. Οι μέρες του καλοκαιριού ενδείκνυνται για να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω, οπότε σετ επίπλων κήπου & βεράντας είναι must.

Συσκευές όπως η σκούπα ρομπότ, ανεμιστήρεςκλιματιστικά inverter αλλά και ανεμιστήρες οροφής θα κάνουν την καθημερινότητά σου πολύ πιο απλή, ξέγνοιαστη και εύκολη ενώ είναι ευκαιρία να φροντίσεις και τον εαυτό σου, αποκτώντας όλα όσα χρειάζεσαι για την περιποίηση του σώματος, συσκευές περιποίησης και φυσικά την αντηλιακή σου προστασία.

Ειδικά, τώρα που οργανώνεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές μπορείς να βρεις όσα χρειάζεσαι για θαλάσσια αθλήματα, camping, είδη παραλίας και πισίνας, φορητά ηχεία, action cameras, βιβλία ακόμα και ποδήλατα για τις πιο ξέγνοιαστες βόλτες.

Σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή θα βρεις και βρεφικές τροφές, όσα χρειάζεσαι για την μεταφορά του μωρού, αθλητικά και παιδικά οχήματα εξωτερικού χώρου, παιχνίδια NERF και Playmobil αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι για το κατοικίδιό σου.

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024