Κάθε καλοκαίρι περιμένουμε πως και πως για τις τάσεις που θα φορέσουμε στα νύχια μας και θα μας χαρίσουν τα ωραιότερα mani-pedi. Το φετινό καλοκαίρι είχε φαντασία, αφού τα summer nail trends που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι πιο χαριτωμένα, διασκεδαστικά και ταυτόχρονα κομψά από ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία τάση ιδανική για την καθεμία από εσάς.

Summer nail trends 2024

Εμείς τις συγκεντρώσαμε παρακάτω, για να διαλέξετε και να δοκιμάσετε την αγαπημένη σας -στοιχηματίζουμε ότι θα απογειώσουν το στιλ σας στις διακοπές σας!

Aura nails

Τα “aura nails” έγιναν τεράστια τάση από πέρυσι, ενώ φέτος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και των celebrities -η Dua Lipa έχει ήδη δοκιμάσει το trend. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κυκλικό ombre εφέ, στο κέντρο του νυχιού, που μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε χρώμα επιλέξετε. Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε διάφορες αποχρώσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσετε τα δικά σας “aura nails”.

Chrome

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kon (@lisa_kon_)

Εννοείται πως το chrome φινίρισμα δεν μπορεί να λείπει από τις καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια. Επιλέξτε την απόχρωση της αρεσκείας σας και προσθέστε από πάνω μια σκόνη chrome που θα δώσει αυτό το απίστευτα λαμπερό τελείωμα στο μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας.

Rich-girl nails

Πρόκειται για μια δημοφιλή τάση, αφού διασημότητες, όπως η Jennifer Lopez, η Marsai Martin και η Hailee Steinfeld έχουν υιοθετήσει το look στις επίσημες και μη εμφανίσεις τους. Τα “rich-girl nails” είναι μίνιμαλ, «καθαρά» και πολύ σικάτα. «Το χρώμα τους είναι ένα κρεμώδες nude με γκρι υποτόνο αποτίνοντας έτσι φόρο τιμής στο greige (grey και beige) που είδαμε αρχικά στις εμβληματικές τσάντες του οίκου Chanel» εξηγεί ο nail artist Tom Bachik. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τάση σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος θέλετε, ενώ είναι ιδανικό και για όλο τον χρόνο.

Naked γαλλικό

Η τάση ακολουθεί τη φιλοσοφία «τα νύχια μας αλλά καλύτερα» και είναι τέλειο για τις λάτρεις των φυσικών νυχιών. Για να επιτευχθεί, εφαρμόζεται ένα ημιδιάφανο nude βερνίκι, με αποτέλεσμα να φαίνεται από κάτω η φυσική γραμμή των νυχιών. Επίσης, καλύπτει την οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να υπάρχει πάνω στο νύχι, με αποτέλεσμα να έχετε τέλεια και περιποιημένα άκρα.

Coquette αισθητική

Η viral “coquette aesthetic” τάση που είδαμε στο TikTok επηρεάζει κάθε κομμάτι της εμφάνισής μας, από τα ρούχα και τα παπούτσια μέχρι τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τώρα τα νύχια. Εμπνευσμένα από τη σειρά Bridgerton, τα “coquette nails” έχουν να κάνουν με την αιθέρια, σούπερ θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα χρώματα, μοτίβα και στολίδια, σύμφωνα με τους nail artists. Αυτά τα μανικιούρ συνήθως έχουν πάνω τους φιόγκους, πέρλες και αποχρώσεις του ροζ, για να δημιουργήσουν ένα απόλυτα ρομαντικό αποτέλεσμα.

Pop Art

Η τάση είναι εμπνευσμένη από το Pop Art κίνημα της δεκαετίας του 1950 και τα κόμικς. Τα δημοφιλή “pop art nails” μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιού θέλετε και είναι πλήρως προσαρμόσιμα ανάλογα με το στιλ σας, οπότε θα τα δείτε σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και designs. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με γκρι χρώμα όπως το παραπάνω ή ακόμη και να συνδυάσετε δύο χρώματα μεταξύ τους, όπως το κόκκινο με το κίτρινο, και να φέρετε έτσι την αισθητική του Andy Warhol στα νύχια σας.

Πηγή: Vita