Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος, έχω τεκμηριώσει τον διττό ρόλο και οι δημότες θα κερδίσουν

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος, έχω τεκμηριώσει τον διττό ρόλο και οι δημότες θα κερδίσουν

«Είναι συμπληρωματικός ο ρόλος, είναι συγκοινωνούντα δοχεία παρότι δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας

«Θα παραμείνω δήμαρχος» επανέλαβε εκ νέου ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ερωτηθείς στο αν θα παραιτηθεί εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Χάρης Δούκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», υπογράμμισε ότι έχει τεκμηριώσει τον διττό ρόλο. «Είναι συμπληρωματικός ο ρόλος, είναι συγκοινωνούντα δοχεία παρότι δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα», τόνισε, προσθέτοντας ότι οι μάχες σε δημοτικό επίπεδο είναι και εθνικής εμβέλειας.

«Κάνω προσπάθεια να ενδυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και να κυβερνήσουμε τη χώρα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημότες θα κερδίσουν από το διττό μου ρόλο καθώς θα έχω μεγαλύτερη δυνατότητα διεκδίκησης για τις προσπάθειες που κάνει. «Υπάρχουν μια σειρά από προβλήματα που διεκδικώ», είπε και επισήμανε «θα αποδεικνύω πώς εννοώ την πολιτική βελτιώνοντας τη ζωή των Αθηναίων. Είναι ένα στοίχημα που θα αξιολογείται κάθε μέρα από τους πολίτες».

Κληθείς να απαντήσει στις αιχμές του Νίκου Ανδρουλάκη με τη δήλωση «παρέλαβα κόμμα από τη Γεννηματά- δεν θα παραδώσω συνιστώσα», ο κ. Δούκας απάντησε πως «συνιστώσα θα γίνουμε εάν δεν ενισχύσουμε τα ποσοστά μας. Κάνω προσπάθεια να ενδυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και να κυβερνήσουμε τη χώρα».

Σχολιάζοντας το ποσοστό του κόμματός του στην Α΄Αθήνας (8,76%) ο δήμαρχος Αθηναίων παραδέχθηκε ότι δεν είναι ικανοποιητικό.

«Αποφάσισα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Απαντώντας για το πότε πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Χάρης Δούκας ανέφερε ότι αυτό έγινε μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σε ερώτηση για το πώς θα ασκεί αντιπολίτευση στη Βουλή εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τη στιγμή που δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, υπογράμμισε ότι «υπάρχουν στελέχη και πρεσβεύω συμμετοχική και συλλογική ηγεσία».

Για το αν είναι έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός, ο Χάρης Δούκας απάντησε «είμαι έτοιμος να αναμετρηθώ με την ευθύνη για να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών».

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024