Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εργαζόμενοι Αυγής σε Κασσελάκη: «Ελήφθη μία απόφαση ερήμην μας» - Δεν έχει απολυθεί κανείς, απάντησε

Εργαζόμενοι Αυγής σε Κασσελάκη: «Ελήφθη μία απόφαση ερήμην μας» – Δεν έχει απολυθεί κανείς, απάντησε

Εκπρόσωπος των εργαζομένων της Αυγής συνομίλησε με τον Στέφανο Κασσελάκη - «Κλείνεις το καθημερινό φύλλο από απόσταση» του είπε, «δεν την κλείνω εγώ» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Συζήτηση με εκπρόσωπο των εργαζομένων της «Αυγής» που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Κουμουνδούρου, που βρίσκεται σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας, ενώ από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

«Είμαι εδώ για να βρούμε λύσεις»

«Έχεις έρθει στην Αυγή και στο Κόκκινο μόνο για συνέντευξη, δεν έχεις έρθει να συναντήσεις τους εργαζόμενους. Κλείνεις το καθημερινό φύλλο της Αυγής από απόσταση. Ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχθηκες ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να μας συναντήσεις. Αντί γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους -που βρίσκονταν στο πόστο τους- ότι κλείνει η Αυγή», είπε ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων αρχικώς.

Δείτε βίντεο από την κινητοποίηση των εργαζομένων:

«Δεν έχει απολυθεί κανείς και η Κουμουνδούρου δεν έχει πληρωθεί. Το δικό μου κομμάτι το έκανα όπως μπορούσα και έχω παροτρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο» απήντησε ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι «η αναστολή της εκτύπωσης του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει ότι απολύεται κανείς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  υπογράμμισε πως «και εμένα με έχει απέναντι το κλείσιμο» προσθέτοντας πως «εάν υπάρχουν πόροι για να συνεχίσουμε το καθημερινό να το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα το προσωπικό του κάθε εργαζόμενου θα το δούμε για να μπορέσετε να παραμείνετε και να συνεχίσουμε».

Ζήτησε μια διόρθωση από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, λέγοντας πως «δεν την κλείνω εγώ» και ρώτησε εάν «εσύ πιστεύεις ότι ψυχικά δεν είμαι μαζί σας;». Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων απάντησε «το αμφισβητώ».

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τα χρήματα να τυπώνουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου, είμαι εδώ για να βρούμε λύσεις. Μea culpa εάν δεν είχαμε συζήτηση πριν, έχω συζητήσει με τις διευθύνσεις» συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε βίντεο από τη συζήτηση:

Νέα διαμαρτυρία το Σάββατο από τους εργαζόμενους της Αυγής

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και για το Σάββατο 6 Ιουλίου στην πλατεία Καραϊσκάκη, στις 09:30, πλησίον του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» εξίσου σήμερα πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 13:00 σε στήριξη των εργαζομένων της Αυγής.

Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων, όπου διακρίνεται ο Στέφανος Κασσελάκης

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024